2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط و فقط پرنسلیی موهامو لخت لخت میکنه پارسال۳۸۰ بود شاید ۴۵۰ باشه شاید کمتر الان قبل اتو مثلن شبش ی روغن زیتون ب موهات بزن بعد اتو کن ینی هم نرم میشه هم لختتتتتت من موهام مثل سیم ظرفشویه با این لخت لخت شلاقی و براق میشه خیلی روغن نزنی 

خدا =جایگزین تمام نداشته ها ✌
فقط و فقط پرنسلیی موهامو لخت لخت میکنه پارسال۳۸۰ بود شاید ۴۵۰ باشه شاید کمتر الان قبل اتو مثلن شبش ی ...

مرسی عزیزم من موهام دکلره شده یکم شکنندس.با برس و سشوار احساس میکنم بیشتر اسیب میبینه.اتوبهتره ؟

مرسی عزیزم من موهام دکلره شده یکم شکنندس.با برس و سشوار احساس میکنم بیشتر اسیب میبینه.اتوبهتره ؟

عزیزم اتوی مو ک بدتره واسه موی دکلره بنظرم اتو بزار کنار از سشوارم کم استفاده کن بیشتر موهاتو باز بزار خودش خشک بشه با حوله نمشو بگیر بعدش مو واسه ی خانوم خیلی مهمه بجا اتو سرم مو و روغن ارگان بخر موهات طی دو سه ماه هم نرم میشه  هم صاف 

البته دوره ی ارایشگری رفتم استادمون میگفت خودش همش روغن ارگان میزد موهاش برق میزد و عین ابریشم نرم بود 

عزیزم اتوی مو ک بدتره واسه موی دکلره بنظرم اتو بزار کنار از سشوارم کم استفاده کن بیشتر موهاتو باز بز ...

اره ماسک مو لورال وروغن ارگان میزنم همیشه. اتو مو هم ندارم اصلا اما جایی بخوام برم مهمونی و اینا با سشوار سخته صاف کردنش

اره ماسک مو لورال وروغن ارگان میزنم همیشه. اتو مو هم ندارم اصلا اما جایی بخوام برم مهمونی و اینا با ...

اره عزیزم واسه یکی دو بار در ماه اشکالی نداره گلم پساز بین مارکی ک من‌گفتم و دوستان میگن یکی انتخاب کن از اوناییی بگیر ک صفحش سرامیکی باشه و بزرگ باشه راحت اتو کنی