2821
2789
عنوان

پشم شیشه

675 بازدید | 9 پست

شوهرم من تولیدی لباس داره همیشه زمستونا دیگه پشم شیشه داریم همیشه مادر شوهرم و خواهر شوهرم و جاریم همیشه میگن پشمه شیشه به ما بده میگم خوب دادیم دیگه آخه برای خودمم بمونه میگن تو میخوای چیکار میگم شما میخواین چیکار خوب منم بالشت درس میکنم پوز خند میزنن بازم میخوان تا این حد پررو نمیدونم دیگه چی بگم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وااا چ پررو مگه پشم شیشه شما فقط برای مصرف اوناس یا بالشت درس کردن.خودتون باید خرج زندگی تون رو در ب ...

نه اضافه اس تیکه تیکه های کوچیک هستن اضافه در میاد برای بالش درس کردن خوب میشه 

چقدر پروئن یهو بگو بد نگذره بیا کله تولیدی رو ور دارخجالت نکشین

موندم به خدا میگم دفعه دیگه برای اینکه لج منو در بیارن بازم میگن بعد واکنش نشون میدم میگن ببین به خدا یه پشم شیشه با آدم چطور رفتار میکنه 

نه اضافه اس تیکه تیکه های کوچیک هستن اضافه در میاد برای بالش درس کردن خوب میشه 

همونم.بزن دیوار بفروش ب اونام همینو بگو قیمت پایین تر هس میخان پولشو بدن ببرن نمیخانم حرفشو نزن دیگه 

عزیزم قیمت پشم شیشه خوبش چنده اینا چون تیکه ای هس کمتر بزن مثلا نصف قیمت بزنی رو هوا میبرن

باشه این کارو میکنم من که نمیتونم برای خودم بالشت درس کنم از دست اینا 

قدمت استفاده از پشم شیشه در سراسر جهان به بیش از 70 سال می رسد و در ایران صنعتگران بخش خصوصی و دولتی حدود 40 سال است که این الیاف را تولید می کنند. با این حال، در یک مفهوم گسترده تر، می توان گفت که به طور کلی، استفاده و تولید الیاف معدنی به سال 1800 میلادی در بخش بین المللی باز می گردد.