2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شهریور ماه خودکشی کردم با ۴۰ ،۵۰تا قرص فقط یه هفتی مثل مرده بودم و۲۴ ساعته خواب چ حس بدی بود شبا توی خواب همون حس میاد سراغم حس خفگی میکنم  

پدر عزیزیم میدونم نمیشناسیم و این نمیبینی ولی هروز منتظرتم ک برگردی و دخترت بغل کنی و از این دلتنگی دربیارم ۲۰ سالم شد و توی هیچ کدوم از تولدام نبودی😔کاش برای تولد ۲۱ سالگیم بیایی پیشم و این دوری و جدایی تموم شه ،منتظرتم بابایی از طرف دخترت ک هیچوقت نخواستیش 💔

عزیزم خدا برای همه بنده هاش راه گذاشته فقط بعضی اوقات دیرتر یا سختتره.بفکر مادر و پدرت باشه.به روزای خوب فک کن.قران بخون.صبح بیدار شو با یه اهنگ ورزش کن میدونم خسته ای ذهنت آشفتس ولیی نذار احساس ضعف کنی

اووووف خسته شدم،،،،چقد خودکشی،،،برید روانپزشک توروخدا ب خانوادتون رحم کنید ن فقط ب خودتون بعدم جهنم واقعیو خریدی واسه خودت...پسره دوستم ۲۵ آذر خودکشی کرد،،،،،پدر مادرش روانی شدن،،،اخه چ گناهی داشتن ی عمر دوستم چقد تلاش کرد برای راحتی پسرش😢