دختر دایی منم همچین دو روعه جلو باباش پیغمبر این ور پیش ما خونه زیدشم می ره
ولی باید این چیزا عادی شه بخدا همه دخترا یه حسی تو دلشون به پسرا دارن بلخره از 14 سالگی یا حتی کمتر ادم باید عاشق ینفر شه باهاش ازدواج کنه نه پسره مثل برنج بیاد بگیرتش ندیده نشناخته
عزیزم بخدا ما فقط بچه هارو دروغگو میکنیم داداش من 10 سالشه همه چی بلده به زبون نمیاره ولی بامن راحته ...
اره من میگم ما بچه بودیم خنگ بودیم بچه ها الان خیلی بلدن...میدونی همین میگم اموزش درست ...مث چه اشکال داره که بچه تفاوت خود جنس مخالف بدون حد حریم براش توضیح بدیم از اول سخت نگیریم رفیق باشیم...چند شب پیش تو کوچه مون از خیابون داشتم میومدم سه تا دختر بودن باور کن بخدا حدود ده سال شون بود چون کوچه ما بن بست بود دیدم وایسادن تو کوچه ما سیگار میکشن ...من انقدر دنیا رو سرم خراب شد باور کن سردرد گرفتم ..همش استرس گرفته بودم اخه خودم یه دختر ۶سال دارم استرس آینده اش گرفته بودم ..بعد دختر گفت بچه ها بریم یه جایی ج ق بزنیم 😭😭😭
اره من میگم ما بچه بودیم خنگ بودیم بچه ها الان خیلی بلدن...میدونی همین میگم اموزش درست ...مث چه اشکا ...
بخدا به بچه ها اموزش نمیدن عقده ای بار میان اگه از خودت بشنون خیلی بهتره تا از بقیه ناجور بشنون خودم بار اول 12 سالم بود یسیری چیزارو فهمیدم میخاستم سکته کنم
بخدا به بچه ها اموزش نمیدن عقده ای بار میان اگه از خودت بشنون خیلی بهتره تا از بقیه ناجور بشنو ...
من الان برا دخترم توضیح دادم یه چیزی ها که به سن ۶سالش بخوره .آگاه سازی خیلی خوب ..به قول تو نباس عقده ای بار بیان تا وقتی رسیدن بهم سعی کنن خودشون تخلیه کنن ...از نظر عاطفی این چیزا
دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم