2777
2789
عنوان

دلت چی میخاد..؟

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 61 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم میخاااام واقعاچرامانمیتونیم چراااا چقدعذاب اوره ک نمیتونیم ی وقتایی ک دلمون گرفت چمدونوبرداریم س ...

بخدا اگه کرونا نبود ما سالی چهار بار می‌رفتیم مسافرت افسردگی گرفتیم شهر ما هم هیچی نداره ن جای تفریحی و نه مرکز خرید درست حسابی روستاهاش خوبه ک اونم سرده 

بخدا اگه کرونا نبود ما سالی چهار بار می‌رفتیم مسافرت افسردگی گرفتیم شهر ما هم هیچی نداره ن جای تفریح ...

خب خووووبه و ی سوییت اجاره میکنین میرین بیرون یخ میکنین بعد میایین توسوییت گرم حالش ب همیناست دیگ

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
دوست دارم این اون موقع که تو کما بودم هیچی نمی فههمیدم دوباره برم توی اون وضع حداقل توی یه دنیای دیگ ...

دیگ دراین حدن🙁

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
دلم پر نیست فقط می‌خوام دوباره تجربه اش کنم خیلی حس خوبی بود توی اون دنیا

رفتین کما؟ چند وقت؟ چرا؟  واقعا حس خوبی بود؟  منم تا قرص خواب میخورم حس خوبی دارم   

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹
خب خووووبه و ی سوییت اجاره میکنین میرین بیرون یخ میکنین بعد میایین توسوییت گرم حالش ب همیناست دیگ

خودمون خونه داریم تا دو سه هفته پیش هم میرفتیم آخر هفته ها خیلی هم کیف میداد ما خودمون خیلی طرفدار این جور هوا و بارون و اینا هستیم  ولی واقعا خیلی سرده ی روز رفتیم از ماشین نتونستیم پیاده شدیم اینقدر که سرد بود