seefidbarfi مدیر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 17723 عنوان دلت چی میخاد..؟ | مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 61 پست دلم میخادبرم مسافرت ی جای قشنگ خسته شدم دلم یکم گشتن حال خوب خارج از خونه ی جای سرسبزیاکناردریا میخاد.دارم افسرده میشم...شماچی دلتون میخاد سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚 1399/10/17 | 22:28 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
seefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 17723 منم تهرانی نیستم ولی خیلی این مسیر رو پیاده رفتم.اینقدی رفته بودم تا تعداد قدم ها هم یادم بود چ حس خوبیه من اگ میتونستم برم پیاده روی هرروز حالم این نبودالان سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
سمااااانهههه عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 1018 برامن ۳ روز دیگ تمومه منم س تا امتحان دیگه مونده سه شنبه تمومه .موفق باشی راجع به مسافرت هم منم دلم میخواد برم ی طرفی اتفاقا شوهرم میخواد ی هفته مرخصی بگیره مسافرت ک بخاطر کرونا نمیریم روستامونم الان خیلی سرده وگرنه اونجا هم خوب بود
seefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 17723 دلم میخاد تنهایی برم سفر کسی هم بهم زنگ نزنه دلم میخاد برم جایی که کسی منو ... منم میخاااام واقعاچرامانمیتونیم چراااا چقدعذاب اوره ک نمیتونیم ی وقتایی ک دلمون گرفت چمدونوبرداریم سوار قاطر یا...بشیم بریم ی جای دور کلی خودمون باشیم هعیی سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
seefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 17723 منم س تا امتحان دیگه مونده سه شنبه تمومه .موفق باشی راجع به مسافرت هم منم دلم میخواد برم ی طرفی اتفا ... اگ میتونین برین ی جای خلوت رعایت کنین چیزی نمیشه سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
ستاره۱۲۳۴ عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 1375 ترم اولم قبلاً یه رشته دیگه میخوندم موفق باشی خدایا همه ی مارو کمک کن🤲🤲🤲🤲
اسی761 عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 1127 چ حس خوبیه من اگ میتونستم برم پیاده روی هرروز حالم این نبودالان اره خیلییییی خوبه. توی پاییز وزمستون خوبه. اون مسیر عصر وشب اینقد ترافیک میشد که میگفتم پیاده برم زودتر میرسم مترو تجریش. پا به پای خط واحد میرفتم😅😅😅اهنگ هم گوشم بود نمیدونستم کی رسیدم کاربر:آقا
شیداتنها عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 4245 منم میخاااام واقعاچرامانمیتونیم چراااا چقدعذاب اوره ک نمیتونیم ی وقتایی ک دلمون گرفت چمدونوبرداریم س ... اووف یعنی نیم ساعت میرم ارایشگاه هرار بار ز میزنن کجایی بیاااازود باشبچه تنهاست میخام برم بیرونبدووووووبدوووو الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹
seefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 17723 اره خیلییییی خوبه. توی پاییز وزمستون خوبه. اون مسیر عصر وشب اینقد ترافیک میشد که میگفتم پیاده برم زو ... خب الانم برو توک میتونی سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
soodehsadeghi عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 1055 دلم میخاد تنهایی برم سفر کسی هم بهم زنگ نزنه دلم میخاد برم جایی که کسی منو ... منم دلم میخواد برم تا چند وقت آب شم برم زیر زمین بعد برگردم
اسی761 عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 1127 خب الانم برو توک میتونی اخه تهرانی نیستم من☹️اطراف تبریزیم کاربر:آقا
seefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 17723 اووف یعنی نیم ساعت میرم ارایشگاه هرار بار ز میزنن کجایی بیاااا زود باش بچه تنهاست م ... کاش میشد ۱۰ روز فقط مال خودمون باشیم..واقعا انقد خاسته بزرگیه؟تامجردی خونه بابات نمیزارن ازدواج میکنی شوهر بعدشمم بچه اوف سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
شیداتنها عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 4245 منم دلم میخواد برم تا چند وقت آب شم برم زیر زمین بعد برگردم باور کن من دلم نمیخاد برگردم 🙄🙄 الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹