2777
2789
عنوان

دلت چی میخاد..؟

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 61 پست
منم تهرانی نیستم ولی خیلی این مسیر رو پیاده رفتم.اینقدی رفته بودم تا تعداد قدم ها هم یادم بود

چ حس خوبیه من اگ میتونستم برم پیاده روی هرروز حالم این نبودالان

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برامن ۳ روز دیگ تمومه

منم س تا امتحان دیگه مونده سه شنبه تمومه .موفق باشی راجع به مسافرت هم منم دلم میخواد برم ی طرفی اتفاقا شوهرم میخواد ی هفته مرخصی بگیره مسافرت ک بخاطر کرونا نمیریم روستامونم الان خیلی سرده وگرنه اونجا هم خوب بود   

دلم میخاد تنهایی برم سفر   کسی هم بهم زنگ نزنه    دلم میخاد برم جایی که کسی منو ...

منم میخاااام واقعاچرامانمیتونیم چراااا چقدعذاب اوره ک نمیتونیم ی وقتایی ک دلمون گرفت چمدونوبرداریم سوار قاطر یا...بشیم بریم ی جای دور کلی خودمون باشیم هعیی

منم س تا امتحان دیگه مونده سه شنبه تمومه .موفق باشی راجع به مسافرت هم منم دلم میخواد برم ی طرفی اتفا ...

اگ میتونین برین ی جای خلوت رعایت کنین چیزی نمیشه

چ حس خوبیه من اگ میتونستم برم پیاده روی هرروز حالم این نبودالان

اره خیلییییی خوبه. توی پاییز وزمستون خوبه. اون مسیر عصر وشب اینقد ترافیک میشد که میگفتم پیاده برم زودتر میرسم مترو تجریش. پا به پای خط واحد میرفتم😅😅😅اهنگ هم گوشم بود نمیدونستم کی رسیدم 

کاربر:آقا
منم میخاااام واقعاچرامانمیتونیم چراااا چقدعذاب اوره ک نمیتونیم ی وقتایی ک دلمون گرفت چمدونوبرداریم س ...

اووف 

یعنی نیم ساعت میرم ارایشگاه هرار بار ز میزنن کجایی  

بیاااا

زود باش

بچه تنهاست میخام برم بیرون

بدوووووو

بدوووو

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹
اره خیلییییی خوبه. توی پاییز وزمستون خوبه. اون مسیر عصر وشب اینقد ترافیک میشد که میگفتم پیاده برم زو ...

خب الانم برو توک میتونی

اووف  یعنی نیم ساعت میرم ارایشگاه هرار بار ز میزنن کجایی   بیاااا زود باش بچه تنهاست م ...

کاش میشد ۱۰ روز فقط مال خودمون باشیم..واقعا انقد خاسته بزرگیه؟تامجردی خونه بابات نمیزارن ازدواج میکنی شوهر بعدشمم بچه اوف