2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخوام دعای بخت گشایی بگیرم هر جا فال و طالع میگیرم بهم میگن بخت بستگی داری یکی بختت و بسته خودمم ...

من سراغ دعا نویس نمیرم ... یه بار رفتم اشتباه محض کردم صد بار توبه کردم و از خدا خواستم منو ببخشه.. فقط خدا باید بخواد بخت باز بشه به طلسم اینا نیست..خدا بخواد ادم ازدواج میکنه خدا نخواد ادم نمیتونه ازدواج کنه..

من ۳۵ مجرد خانواده داغون  باید بمیرم

من ۳۲ خداروشکر خانواده ام خیلی خوبن اما من خودم دلم نمیخواد تنها باشم .انشالله شما هم تا همین سال جدید یه بخت خوب نصیبت میشه عزیزم بسلامتی 🙏

انشالله که خوشبخت میشی عزیزم خدا بخواد درست میشه

قربونت عزیزم همچنین😍

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
من ۳۵ مجرد خانواده داغون  باید بمیرم

نگو اینجوری توکل کن بخدا... یکیو مشناسم الان امسال تو سن ۵۰ و خرده ای با یه ادم خوب ازدواج کرده.. فقط نا امید نشید و از خدا بخواید ...

من سراغ دعا نویس نمیرم ... یه بار رفتم اشتباه محض کردم صد بار توبه کردم و از خدا خواستم منو ببخشه.. ...

یعنی منم نرم اخه همه همینو میگن میگم شاید واقعا یه چیزی هست که میگن اخه خیلی خواستگار دارم اما نمیشه

اسی 

از همین امشب بشین باورهای منفی که درباره ازدواج داری را کاغذ بنویس 

همین اولین پستی که گذاشتی دو تا باور منفی داخلش هست

بعد بوسیله یه باور مثبت جایگزینش کن حالا با هر روشی که بلدی که اسون ترینش همین که چندین بار باور مثبت تکرار کنی و بنویسی در طی روز تا 21 روز

ببین برات معجزه میشه تجربه شخصی خودم هست

گاهی واقعا سخت میشه.

مثلاً گاهی که اطرافیان جوری رفتار می کنند که تو مقصر هستی که هنوز ازدواج نکردی.انگار آدم خودش دلش نمی خواد یه همدم داشته باشه☹️😭😭😭

هرچقدر هم بگی باید بهم بخوریم یک کوچولو حداقل به دل بشینه  بازهم......

هعیی خدایا شکرت