2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دانشگاه به موقع رفتم ۴ سالم درس خوندم تموم شد .. کارشناسی مدیریت دارم

زود منظورم دیگه ادامه ندادی

خوب خونه ای که بیشتر اوقات. پس یا باید از فامیل و همسایه باشه یا حالا با واسطه یا همینجوری دوست شین منظورت ایناست؟

من 29 هستم پوکیدم از تنهایی بعضی شبا اروم اروم گریه میکنم 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
ای جااانم عزیزم ...باید همو دلداری بدیم دیگه .. ان شالله یه قسمت عاااالی و توپ نسیبت بشه 

ممنون عزیز دلم انشالله شما هم خوشبخت میشی عزیزم اما اصلا سنم به چهرم نمیخوره همه فک میکنن ۲۰ سالمه حالا باز خوبه جوون موندم

چیکار کنیم دیگه منم ۳۲ هستم 

توکل برخدا 

چاره ای نداریم 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
منم بیشتر شبها گریه میکنم 

الهی که بحق حضرت زهرا سلام الله علیها یه بخت عالی نصیبت شه گلم هم شما هم همه ی مجردا 

درکتون میکنم 

من از ادم مستقلی سعی کردم‌باشم.تو اجتماعم‌حضور دارم

خیلی دلم میخواد مهاجرت کنم

علاقه انچنانی به ازدواج ندارم

چون ازدواج‌تو ایران اسارت و بردگی زن

از ی طرف پول مهاجرتم‌ ندارم

در واقع تو برزخم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.