2789
ایدی دارین؟

پیجم هس 

تلگرام ندارم

این پسر طایفمون هس 

چن وقت پیش هم خبر اومد اسمم پشت صفحه گوشیش بوده 

انگار داداش دوست اون عاقا اسمم و میبینه و اتفاقی ب دختر عمش ک دوست من باشه میگه 

غرور من امپرتطوریست که به کسی نخواهد افتاد...!🌙اعظمتون هستم😍💕
حالا منی ک خودش اومد خودش بلاک کرد و کردم و آویزون نبودم فقط لایوش میرفتم چی بر میگرده؟!😑

نمیدونم تو ذهن طرف که نیستم  

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره قاتل به محل جنايتش بر ميگرده  ولي يه سوال  انقدر ارزش داره بموني همونجا وهرلحظه شكست ...

ببین کاملا درست میگی 

ولی می‌دونی چیه عزیزم من ناراحتم بابت احترامی که براش قائل بودم حتی خودم چند بار گفتم پیام نده 

چون رابطمون خیلی سطحی بود و ایشون تکلیفش با خودش مشخص نبود امروز میومد حرف میزد و قول و قرار ازدواج حتی!!بعد ده روز غیب میشد!!و اصلا از این بابت تکیه نکردم و نمیتونم بکنم بهش!

اما باورت نمیشه تو یکسال و خورده ای که همو میشناسیم کم و بیش فقط ماه اول بهش پیام میدادم و حرف می‌زدیم تازه اونم یکی دو بار و از اون به بعد هیچوقت شروع کننده پیام و ارتباط نبودم با حرف سرد بودم باهاش اما بی احترامی و بی ادبی نمی‌کردم اصلا!!!!

و خیلی یهویی اومد گفت میشه یه خواهش کنم هم من کار و زندگی دارم هم تو از این به بعد پیامی بهم ندیم که پیام الکی بینمون باشه (تا اینجاش میگم اشکال نداره بهتر بزار بره،اما بلاک کرد)!در حالی که خودش همیشه می‌گفت بلاک زشته و کار بچه هاست و بی ادبیه 

اما برام مهمه برگرده ابراز پشیمونی کنه و معذرت خواهی و اون موقع من قبولش نکنم!

ببین کاملا درست میگی  ولی می‌دونی چیه عزیزم من ناراحتم بابت احترامی که براش قائل بودم حتی خودم ...

👏👏👏👏 متوجه شدم 

پس بيا دست به دست من از محل جنايت بريم ولي براش نامه بنويس (؟يعني راه رو باز بزار)  بنويس ، موندم نيومدي هستم ولي مشغول زندگي 

بياد و تو داري زندگي ميكني ازش آزاد شدي و فقط پسش ميزني 

بيا بامن از اين تاپيكت بريم فقط بلاكش نكن يه روزي مياد ، بايد تو شروع كرده باشي ببينه فقط اون باخته ببينه كي رو باخته ، چي رو باخته 

وحسرتت رو بكشه 

منم اين بازي رو بلدمش مياد اما وقتي مياد كه ديگه گردنش نميرسه بلندي تو رو نگاه كنه 😍 بهم اعتماد كن