2777
2789
عنوان

سیگار وبارداری

220 بازدید | 20 پست

خانما کسی رومیشناسید توبارداری سیگار کشیده باشه وبعدزایمان مشکلی پیش نیومده باشه برای بچه یا اگر ازاطرافیان کسی رو میشناسید بگین.نمیتونم ترک کنم بچه ها.اضطرابم داشتم ازقبل.نمیکشم استرس میگیرم.توروخدا اگر تجربه دارید بگید

نه اصلا نباید بکشی 

من فقط میدونم که دکترا میگن خیلی ضرر داره 

سعی کن استرستو با چیزای دیگه کنترل کنی

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مگه میشه سم بخوری و بی اثر باشه 

نکن سیگار سمه 

بچت مهم تره

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

مگه مادر نیستی منم باردارم چطور این‌کارو میکنی من یکی از دور میکشه بوش بهم میخوره فحش میدم و دور میشم چطور میگی خودت میکشی بچت گناه نداره یه فکری واسه استرست بکن الان بچه اولویته مادر داری میشی چیز کمی نیست باید بگذری هز هرچی دلت میخوادب خاطرش

خدایا شُکرت❤🧿

قلیونودیدم ک کشیدن همش و بچشم مشااالااا تپل و خوبه ولی سیگارون

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
مگه مادر نیستی منم باردارم چطور این‌کارو میکنی من یکی از دور میکشه بوش بهم میخوره فحش میدم و دور میش ...

مگه دست خودمه عزیزم؟نمیتونم.اگر مادرنبودم نمیومدم اینجا بپرسم

اصلا تا ۵ سالگی بچه معمولا نباید مادرا سیگار بکشن اما بعد ۵ سالگی بجوقتی میکشن باید بوش هم از بین بب ...

عزیزم چرا اطلاعات غلط میدی؟دکتر گفت فقط وزن بچه پایین میاد