2777
2789
عنوان

بچه از پرورشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 7054 بازدید | 118 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شارلوت جونم تگ کردن برای حرفای آخرم بود عزیزم

من راستش دلم برا مامانتون سوخت همه کاسه کوزه ها رو سرشون شکستین،احترامشونو بیشتر داشته باشید درمورد سایرینم به حرفاشون اهمیت ندید و رابطه تون رو دوری و دوستی کنید و‌سعی کنید انقد جوشی نباشید‌چون ارامشو از خودتون میگیرید ⁦❤️⁩

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

من راستش دلم برا مامانتون سوخت همه کاسه کوزه ها رو سرشون شکستین،احترامشونو بیشتر داشته باشید درمورد ...

دقیقا قبول دارم 

هممون اخر از اون طفلک طلبکاریم.

ولی مامانمم باید یه کم مدیریت کنه.

حسم اینه هر کی بیشتر غربتی بازی دربیاره ، برای اینکه ، مشکل بخوابونه.با اون ملایم تر.

من این دو ماه کلی مشکل داشتم. واقعا عصبی بودم.دلم میخواست حداقل بهم زنگ بزنه

تاپیک دیدم معصومه جان ممنون مدل اول میدونین چند متر پارچه میخواد برای چادر نمازی ؟

سلام خوب هستین؟ من برای یه کار دیگهمزاحم شدم ها خخخخخ

من نه ولی این دوستمون باید بدونن @ترنم1391  

سلام عزیزم

این دوستمون میخواد جلابیب بدوزه 

شما میتونید راهنمایی کنین؟؟

عزیزم بله چادریم

فدای تو بشم من، عباداتت قبول باشه گلم

دور شما بگردم من، انشاءالله زیر سایه امام زمان باشید

آبجی من چند تا تاپیک تگت میکنم؛ فقط اگه ممکنه عجالتاً بیا اینجا ، پست اول را بخون و جواب بده؛ یه نوع اعلام حضور چادری ها تو سایت هستhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3007726/چادریا-لطفا?page=309

نه تهرانم

سلام عزیزم خوبی؟ ببخشید اینجا توی تاپیکت مزاحمت شدم یه سوال ازت داشتم راجع به اون طلافروشی صدف توی بازار میخواستم آدرسشو بهم بدی کجای بازار هست؟ میخوام فردا با دوستم برم اونجا ممنون میشم عزیزم