2777
2789
عنوان

دعوا😐

160 بازدید | 15 پست

با مادر همسرم دعوای لفظیمون شد البته من حرف بدی نزدم ولی ایشون😑حالا باهام حرف نمی زنه چون با همیم خیلی سخته خصوصا که همش تیکه می ندازه حالا بنظرتون پیشقدم بشم 😏چون میدونم اوضاع بدتر میشه ولی حوصله ناز کشی هم ندارم

تو ی خونه زندگی میکنید؟

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوف تا دفاع کنم میگه حاضرجوابی

به بهونه مغدرت خواهی برو مثلا داری میگی چه اتفاقی افتاد، بگو آخه من ناراحت شدم چون اونروز اینجور شد، دیروز اینجور شد، پریروز بخاطر ایرادی که از جهیزیم گرفتین اینجور شد.. آخه من مامان خیلی ناراحت شدم و غصه خوردم وقتی شما اینجور گفتین

حرفاتو‌اینجوری همه رو بزن دختر

طرف یادش میره خودش چه شکری خورده... ممکنه خودش بعدا بیاد با سیاست تو جلو و بگه منم ازینو ازون و فلانو فلون ناراحت شدم

اصلا نگران نباش

دل جفتتون خنک میشه، چون میبینین خودتونم بدی کردین و طرف مقابلو رنجوندین

بعدش باهم خوبین

دیگه هم بعدازینکه یک دفعه تمام حرفارو زدی هیچی نگو.. فقط نوبت اونو بهش بده

حرفاتو‌اینجوری همه رو بزن دختر طرف یادش میره خودش چه شکری خورده... ممکنه خودش بعدا بیاد با سیاست تو ...

همچین رو گرفته و ناز چشم میره ادم اعصابش خورد میشه میدونم الانم برم چهارتا بیشتر بارم میکنه اگه نرمم شوهرمو میندازه جونم

همچین رو گرفته و ناز چشم میره ادم اعصابش خورد میشه میدونم الانم برم چهارتا بیشتر بارم میکنه اگه نرمم ...

حق داره

پسرشو ازش دزدیدی.. گذاشتی توبغلت... بعدشم تا میاد یکم حسودی کنه، اسمش میشه مادرشوهر

دیگه بدتر از اسم مادرشوهر داریم

عمم به مامانم میگفت به مادرم حق میدادم اینقد باهات بد باشه

ااصلا نمیتونم ببینم پسرمو، عروسم ازم گرفته

تا دیروز من عشقش بودم، الان اون

حق داره پسرشو ازش دزدیدی.. گذاشتی توبغلت... بعدشم تا میاد یکم حسودی کنه، اسمش میشه مادرشوهر دیگه ب ...

این تامیتونه مادرشو میبوسهو نفسم زندگیم براش میگه که یکیش نصیب من نمیشه از قربون صدقه هاش بعدشم من خودم پسر دارم اصلا دوس ندارم بعدا پسرمو مجبور کنم از نظر احساسی که ولم نکنه و پیش خودم باشه و زنشو بکنم کنیز خودم والا