2777
2789
عنوان

همسايه گستاخ

266 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها به حدی اعصابم ریخته بهم خودمم میدونم همه جا همینطوره ولی چکارکنم فوری میریزم بهم

ماتوساختمان باکسی کاری نداریم سرمون به زندگیمون ولی بعضی ازآدما چقدربی چشم روان 

سرجای پارک که تازه پارکینگ عمومی جلوی ساختمان هست

یاآشغال میریزن زن گنده خجالت نمی‌کشه به چشم خودش ندیده آمده درخونه گفته کاربچه های ماست 

زیرطبقه ی ما یعنی طبقه ی دوم اونم زن گنده پول شارژ نمیدن پروهم هستن 

بخدا نمیدونم چرااینطوریه یعنی ماهم باید بی چشم وروباشیم اذیت وآزارکنیم بقیه رو تا حساب کاردستشون بیاد

البته ما مثل خودشون رفتارکردم شوهرم حسابی جوابشون رو داده دارن می‌فهمن که نباید حدخودشون رو رد کنن ولی من دوس ندارم فوری اعصابم بهم میریزه لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم

اینم بگم اصن بی زبون نیستم ولی باکسی هم کاری ندارم ازاینکه بقیه کرم میریزن کسی بهشون چیزی نمیگه یا شایدم بگه مانمیبینیم یا اینجورمواقع لال میشن حالم بهم میخوره

خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️
با هر کی باید مثل خودش رفتار کرد تا کار دستش بیاد ،اینجا ایرانه نخوری میخورنت

اره خب ماهم مثل خودشون رفتارمیکنیم

چکارکنم بهم نریزم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خب ماهم مثل خودشون رفتارمیکنیم چکارکنم بهم نریزم

چاره ای نیست ،ما هم همین مشکل رو داریم با این تفاوت که همش پشت در فالگوشه ،مرتیکه دراز خجالت هم نمی کشه ولی ما واقعا زورمون بهش نمی رسه

ماهم همسايون ميخاره میاد اشغال میکنه تو درخونه ما داخل خونه امون که داداشم بزنتش دیه بگیره ازعمد

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
وای نه توروخدا

بخدا راس میگم اخرداداشم شستش گذاشتش کنار دیگه مارومیبینه فرارمیکنه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
حق داری عزیزم حق باتوئه من سخت گیرم و یهو قاطی میکنم.... سر موضوعات بی‌ارزش.. خداروشکر شوهرت حساب ...

واقعا یه آدم جقدرباید نفهم باشه راستش واقعا هیچ وقت دوس نداریم به کسی آزاربرسونیم حتی اگه حق با ما باشه اصن حوصله ووقتش رو نداریم چون خیلی بی ارزشه ولی بعضی آدما چه حوصله ای دارن

ماهم همسايون ميخاره میاد اشغال میکنه تو درخونه ما داخل خونه امون که داداشم بزنتش دیه بگیره ازعمد

خاک برسرش 

عقده ای بدبخت

شماهم هم اذیتش کنید بدون اینکه بفهمه

واقعا یه آدم جقدرباید نفهم باشه راستش واقعا هیچ وقت دوس نداریم به کسی آزاربرسونیم حتی اگه ...

فک کنم‌مشکل من اینه که سعی میکنم درست رفتار کنم.. وقتی میبینم دیگران بد رفتار میکنن، آتیش میگیرم.

یبار امتحان کردم،... یجایی بد رفتار کردم،بعد ازون دیگه برام مهم نبود کی چه‌کاری میکنه

طبق دل خودت باهاشون رفتار کن

فک کنم‌مشکل من اینه که سعی میکنم درست رفتار کنم.. وقتی میبینم دیگران بد رفتار میکنن، آتیش میگیرم. ...

دقیقا باید دل گنده باشیم 

خاک برسرش  عقده ای بدبخت شماهم هم اذیتش کنید بدون اینکه بفهمه

حالا جالبه حامل مواد موادجابجا میکنه اینقدر پرروئه شستیمش گذاشتیمش کنار جرات نداره دیگه