2777
2789

خیلی اذیتم کردہ، خیلی کم محلی میکنہ ، من بھش خیلی خوبی میکردم، عمرا بتونہ کسی مثل منو پیدا کنہ، دلم میخود بسوزونمش، نمیدونم چرا وقتی گفتم دورتو خط میکشم گفت میبینیم!! بہ نظرتون چیکار کنم، واتساپمو حذف کنم ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

نه اتفاقا بذار واتت باشه ولی هر بار خواستی بری سمتش یاد حرفش بیوفت 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           

چقدر خودتون رو بی ارزش میکنید طرف اذیت میکنه کم محلی میکنه انقدر بهش چسبیدی که این طور برگشته گفته

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

چرا واتساپ رو حذف کنی اینجوری که بدتر ضعفت رو نشون میدی.

اون خیلی ازت مطمعنه که اینطوری گفته میدونه ضعیفی و نمیتونی.

بهش ثابت کن میتونی.ثابت کن قوی هستی.حتی اگه نیستی اداشو دربیار انقدرررر که دیگه واقعا قوی بشی.

دیگه جوابشو نده.پیام و زنگم نزن.خودتو سرگرم کن.بافیلم کتاب.نت گردی یا هرچی که دوست داری.باخودت تکرار کن که به هیچ عنوان برنمیگردی سمتش

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نه واتساپتو داشته باش .پروفایل شاد بزار .وانمود کن قوی هستی و واست مهم نیست .اگه پیام داد بخون جواب نده .زنگ زد جواب نده .نادیده بگیرش .ببین چقد بسوزه .یجوری وانمود کن که اصلا انگار واست مرده .جواب میده من امتحان کردم .الان شده شوهرم😐😎

چطوری جـــون دِل.بر قراری عزیـز؟😂

وای من چرا خط چشم خوندممم  بی محلیش کن   

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
2790
2778
2791
2779
2792