2777
2789
دکتربه ماگفت تراک منسوخ شده انجام نمیدیم خداازش نگذره چندروزقبلش یه نفرتراک انجام دادتو ای سی یوخوب ...

چی بگم دیگه بیشتر ازین نمیشد به دستگاه ونتیلاتور متصل بمونه مجبور به تراک شدن

من از تهران امشب حرکت میکنم 5 صبح میرسم اصفهان اجازه میدن برم داخل اجازه میدن ببینمش؟

حتماسه تاماسک وشیلدبزن ان شاالله که بزارن خواهش میکنم براش عصاره های مقوی ببربهش بده اگه میتونی پول بده بهشون یواشکی بهش برسن من این حسرتهاداره داغونم میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتماسه تاماسک وشیلدبزن ان شاالله که بزارن خواهش میکنم براش عصاره های مقوی ببربهش بده اگه میتونی پول ...

دستگاه بهش وصله غذا هم با لوله میدن

فک نکنم چیزی خوردنی بتونم بدم حتی حرف هم نمیتونه بزنه به خاطر وجود لوله

وای خدا اینا چیه من سر در نمیارم

عزیزم ونتیلاتور دستگاهیه که به بیمار اکسیژن میرسونه از طریق ی لوله که توی دهنشون میذارن اگه ریه خوب نشد بعد چند هفته عمل تراک انجام میدن یعنی یه شکاف توی گلو میدن ریه رو سوراخ میکنند لوله رد میکنند و به همون ونتیلاتور وصل میکنن تا نفس بکشه و علاوه بر اون خلط و ترشحاتی ک توی گلو مونده میاد بیرون

عزیزم ونتیلاتور دستگاهیه که به بیمار اکسیژن میرسونه از طریق ی لوله که توی دهنشون میذارن اگه ریه خوب ...

ببخشیدمن اشتباه کردم اینوبر ای پدرمن هم انجام  دادن اول ازدهان بودبعد گلوروسوراخ کردن