baharesesalpish مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 489 عنوان وضعیت شهرا 87 بازدید | 4 پست بچه ها وضعیت تهران زرد یا قرمز؟ خدا جونم من گنهکار ولی تو بخشاینده من کوچیک و تو بزرگ من مخلوق و تو خالق ب حق همه ی بزرگیت محمدحسین کوچولومو تو دلم بزار.... 1399/10/17 | 20:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharesesalpish مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 489 فعلا زرده یعنی اگر بریم من ی شهر دیگم جریمه نداره خدا جونم من گنهکار ولی تو بخشاینده من کوچیک و تو بزرگ من مخلوق و تو خالق ب حق همه ی بزرگیت محمدحسین کوچولومو تو دلم بزار....
kimiiyaa عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 192 یعنی اگر بریم من ی شهر دیگم جریمه نداره خیلی وقته از تهران بیرون نرفتیم نمیدونم جریمه داره یا نداره ولی فک کنم باید اجازه تردد بگیری
baharesesalpish مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 489 خیلی وقته از تهران بیرون نرفتیم نمیدونم جریمه داره یا نداره ولی فک کنم باید اجازه تردد بگیری مرسی عزیزم خدا جونم من گنهکار ولی تو بخشاینده من کوچیک و تو بزرگ من مخلوق و تو خالق ب حق همه ی بزرگیت محمدحسین کوچولومو تو دلم بزار....