سلام دوستان من مبلام راحتیه می خوام لباس مبل آماده بخرم هست تو بازار؟ دیدم ولی واسه استیل بوده کسی استفاده کرده؟ شل و ول نباشه و کیپ بایسته
تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_arte
تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_arte
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
هستش عزیزم......... اگر تهرانی یه جا بین 4 راه انقلاب و جمهوری هستش........فوق العاده هستش.........دقیقا آدرسش یادم نیست...........ولی وقتی با ماشین از 4راه انقلاب به سمت جمهوری میایی دست چب...........منم با این آدرس دادنم
بچه ها جون من یه دختر شیطونک دارم نمیزاره ملافه و پتو بمونه مجبورم کاور بکشم گند زده به مبلام