2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 69 پست
اون یه سکه رو هم نمیده،شوهرم من حتی بمیره هم یمن چیزی نمیرسه،خونه ماشینی که با هزار قسط خریدیم تو او ...

عزیزم الان دیگه اون طوری نیست که حساب ننه بابا رو هم خالی میکنن یکی از فامیلامون رفت شکایت کرد و گفت الان از حقوق باباهه برمیدارن همه حساباش رو مسدود کردن مهریه رو باید بده بندازش زندان 

عزیز دل خواهر قربونت برم. پاشو بخاطر بچه هات خودت رو نجات بده. امکان جدایی نداری؟ شک خیلی بده. راستش ...

نه خیییلی تلاش کردم واسه جدایی به اون مرحله میرسه به دست و پام میوفته.طلاق نمیده.چندین بار تصمیم گرفتم دفعه اخر استخاره گرفتم واسه طلاق خیییلی بد اومد.توروخدااا دعا کن ادم شه.

نه اصلا قبول نداره بیماره که نمیاد مشاوره اصصصصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیقا انگار دشمن خونیشونیم.انگار قاتل باباشونیم خدایا جوابشونو بده

الان رفته یه شهر دیگه برای مأموریت

از خدا میخواهم برنگرده،همیییییییین بخدا همیییین

نه خیییلی تلاش کردم واسه جدایی به اون مرحله میرسه به دست و پام میوفته.طلاق نمیده.چندین بار تصمیم گرف ...

بخدا جیگرم سوخت چون خودم دیدم این شرایط رو برات حتما لایق باشم دعا میکنم ولی گلم نماز کن فیکون بخون حتما خیلی خوبه به شهید آقا سید رضا نذر کن 

خدایا اگه آدم خوبی بود و دوسش داشتم،داغش رو به دلم می‌داشتی خدایا راحتم کن اینهمه آدم تو تصادفات م ...

😭😭😭. ببین با دلت چیکار کرده. گلم تو رو خدا طلاق بگیز یا کلا ترکش کن حکمت خدا چیه که آدم های بد قوی تر هستن