2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 69 پست
خاله زنکه

درکت میکنم خیلی بده ولی گلم سعی کن با زبون خوش متوجه اش کنی نشد با دعوا بازم نشد قهر کن برو در آخر اگه درس نشد تهدید به جدایی کن اگه بازم درست نشد جونت رو آزاد کن برو دنبال زندگیت اینجور مردا آدم رو یه شبه پیر میکنن داداش خودم خاله زنگه دلم برای زن داداشم کبابه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم خیلی بده ولی گلم سعی کن با زبون خوش متوجه اش کنی نشد با دعوا بازم نشد قهر کن برو در آخر ا ...

ببار تموم این کارو کردم ،اما چ کنم شرایطم جورنیس که اسم طلاق بیاد شناسنامم،فقط از خدا میخواهم بمیره

چیکار کرده گلم. آروم باش. 😢😢

نمیتونم چشام کور شد.قلبم تیر میکشه.

بچه هام میان بغلم میکنن میگن مامان چی شده؟جیگرم اتیش میگیره.

شوهرم پارانویید داره بیماره شکاکه.مغروره لجبازه.همش خوزدم میکنه.لهم میکنه.توهین میکنه.فحش میده.هیچ وقت محبت نمیکنه.هیچ وقت تشده بیاد بگه گریه نکن بغلم کنه نازمو بکشه.من بمیرمم عین خیالش نیس.خدایا چرا مارو کنار هم قرار دادی؟؟؟چرا منو نمیکشی راحت شم؟؟؟

بهش میگم ایشالا بمیرم راحت زندگی کنی هیچی نمیگه.من که مبدونم از خداشه😣😣😢😢😢😢😭

نه،دلم خوش بود خانوادم تاییدش کردن.همین

گلم میدونی آدم ها متاسفانه زود رنگ عوص میکنن تو ایران قانون پشت زن نیست یه عمر جونیت رو بزاری اعصاب و آرامشت رو به هم بزنن بعد نهایت با کلی درگیری بتونی ماهی یکی سکه بگیری 

خدایا اگه آدم خوبی بود و دوسش داشتم،داغش رو به دلم می‌داشتی خدایا راحتم کن اینهمه آدم تو تصادفات م ...

امروز رو به قبله نفرینش کردم گفتم یا فاطمه الزهرا جوابشو بده روز خوش نبینه.اگه ناحقه بیاد بشینه رو شونه های خودم نفرینم

گلم میدونی آدم ها متاسفانه زود رنگ عوص میکنن تو ایران قانون پشت زن نیست یه عمر جونیت رو بزاری اعصاب ...

اون یه سکه رو هم نمیده،شوهرم من حتی بمیره هم یمن چیزی نمیرسه،خونه ماشینی که با هزار قسط خریدیم تو اون قهرها زد به نام ننش،،من چی بگم الان که دلم آروم شه

نمیتونم چشام کور شد.قلبم تیر میکشه. بچه هام میان بغلم میکنن میگن مامان چی شده؟جیگرم اتیش میگیره. ش ...

عزیز دل خواهر قربونت برم. پاشو بخاطر بچه هات خودت رو نجات بده. امکان جدایی نداری؟ شک خیلی بده. راستش بابام سر پیری مامانم رو اسیر کرده گاهی شک میکنه و من میشنوم با اینکه 30سالمه میمیرم و زنده میشم چه برسه به بچه های تو. قرص نمیخوره؟؟بلاخره حتما راهی هست 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز