2777
2789
عنوان

استاد یار چیهه😶

376 بازدید | 10 پست

بچه ها این که کسی  استاد یار باشه یعنی دقیقا چی 😶😑یکم توضیح بدید این شغله یکم برام نا اشناست😂

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی  

یار استاد ینی

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رتبه بندی

استاد تمام

استاد

دانشیار

استادیار

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
یچی مث نی نی یار😑😂

چه توضیح کامل و زیبایی😂😂😂

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی  

ببین برای تدریس دانشگاه از ارشد به بالا میگیرن کلا

اونی که ارشد داره میشه مربی

اونی که phd داره اول میشه استادیار

بسته به تجربه و مقالات و سطح علمی هی میرن بالاتر 

مقام دانش یار بالاتر از استادیاره

وقتی فعالیت های علمیشون بالا باشه میشن استاد

ولی چون خیلیا نمیدونن به همشون میگن استاد

اصولا وقتی سنشون بیشتر میشه میشن استاد

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
درجه بندی هیات علمی در دانشگاه  اول استادیار  بعد دانشیار  بعد استاد

تو چند سالگی میشه استاد یار شد در خوشبینانه ترین حالتش

ببین برای تدریس دانشگاه از ارشد به بالا میگیرن کلا اونی که ارشد داره میشه مربی اونی که phd داره او ...

تو چند سالگی میشه استاد یار شد؟!

تو چند سالگی میشه استاد یار شد؟!

من داییم سی و دوسالگی دکتری گرفت الان استاد یاره

ولی کلا استاد جون جذب میکنن بیشتر

شما سنت از ۴۰ بیشتر باشه دکتری بگیری امکان تدریس در دانشگاه برات خیلی کاهش پیدا میکنه

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤