وااای از گریه بچه نگو،دختر من تا دو سالگیش فقط گریه میکرد،بچه بود همش تو بغلم بود زمین میزاشتم گریه میکرد،خونم ب گند کشیده شده بود از بس نمیتونستم کار خونه رو بکنم،خستم کرده بود،الان بچه ای میبینم استرس میگیرم از بس اذیتم کرده
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
تا اونجایی که میتونی تنهاش نذار وقتی خوابه کاراتو انجام بده. من از یه روانشناس کودک شنیدم که توی این ...
حرف شما کاملا درست و علمیه. متاسفانه توی این سایت یه سری باورهای سنتی و غیرعلمی وجود داره که خیلی هم برای بچه ها اسیب رسانه.... به نظرم هر مادر پدری باید به خودش زحمت بده یه کتاب ساده ی روانشناسی کودک بخونه اقلا. نمی دونم چرا اینکار رو نمی کنن....
دوستان اگر اطلاعات در زمینهی مهاجرت و ادامه تحصیل و... میخواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیکهام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.