2777
2789
عنوان

لکه بینی و بی بی چک هاله دار

| مشاهده متن کامل بحث + 6213 بازدید | 42 پست
آخه لکه بود دوروزه هرچی قبلشم بی بی میزدم منفی بود فکر نمی‌کردم با وجود لکه احتمال بارداری باشه

اشکالی نداره نمیدونستی. توکل به خدا. اگرم نشد از ماه های بعد صبور باش. یه سری لکه ها لانه گزینی ان اما دو روزه کامل تموم میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا بعد کی بی بسش مثبت شد عزیرم

دوسه روز بعد لکه بینیش مثبت شد فک کنم

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
خدا کنه منم مثبت بشه وای دیگه از خدا هیچی نمیخام جز یه نی نی سالم 

من ک میگم احتمالش خیلی زیاده چون میگی سابقه لکه بینی هم نداشتی.ایشالا فردا صبح یا پس فردا صبح بزن مثبت بود تگم کن

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
الان ندارم شب شوهرم اومد برم بخرم ممکن بخاطر لکه بینی هاله انداخته باشه

نه ربطی نداره لک میشه بخاطر لانه جزینی باشه یه سه روز صبر کن نهایت یک هفته بعد بی بی بزن  چون اگه لالنه گزینی باشه دیر نشون میده

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
ببخشید یعنی این ماه کلومیفن. و لتروزول را نخورم

من قرص نمیدونم اگه خیلی شک داری پس فردا برو بتا بده خیالت راحت بشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم