2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم شما ام مثل من میخواین آی وی اف کنید؟من یه بار انجام دادم منفی شد 5روز پیش جواب منفی رو گر ...

سلام من پانکچر کردم ۱ ماه پیش جنین هام تشکیل شده بعد پریود میرم برا انتقال اولین بارمه

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
سلام من پانکچر کردم ۱ ماه پیش جنین هام تشکیل شده بعد پریود میرم برا انتقال اولین بارمه

بسلامتی عزیزم،چن تا جنین شد؟ اصلا نگران نباش توکلت به خدا باشه کجا این کارو انجام دادین

بسلامتی عزیزم،چن تا جنین شد؟ اصلا نگران نباش توکلت به خدا باشه کجا این کارو انجام دادین

۱۴ تا تخمک دارم که زنگ زدم ازمایشگاه گفت جنین هات تشکیل شده اما تعدادشو نگفت من تبریز کلینیک میلاد انجام دادم بهمن میرم انتقال

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
۱۴ تا تخمک دارم که زنگ زدم ازمایشگاه گفت جنین هات تشکیل شده اما تعدادشو نگفت من تبریز کلینیک میلاد ا ...

من 9تا تخمک داشتم 5تا جنین تشکیل شد 3تا جنین انتقال دادن نشد،اون دوتا جنینم رو هم گفتن واسه فریز خوب نیست باید دوباره پانکچر بشم گفتن پریودی اسفندم برم

من 9تا تخمک داشتم 5تا جنین تشکیل شد 3تا جنین انتقال دادن نشد،اون دوتا جنینم رو هم گفتن واسه فریز خوب ...

خدایی خیلی سخته دوباره از اول شروع کنی کلی هزینه و داروهاشو و... انشالله مامان شی 😘 برا منم دعا که بگیره 

خدایی خیلی سخته دوباره از اول شروع کنی کلی هزینه و داروهاشو و... انشالله مامان شی 😘 برا منم دعا که ...

با دعایه خوب شما منم مامان میشم انشالله واسه شما میگیره بار اول