2777
2789
پناه برخدا    

باورکن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

البته من کلا یبوست مزمن دارم ولی امان از روزی ک برنج و ماکارونی و بادمجون ....بخورم

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
ما شام نپذیم اون شب دیگه همه اسیرن یکی تخم مرغ یکی نون پنیر 😂😂

.😆😆این دیگه سخت شد تو حتمن بپز.😄😄😄

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واو چ سالم 😄👍🏻

الان دو روزه رژیم گرفتم.    

هفته ی دیگه این موقع احتمالا دارم دو لپی جای ناهار نوتلا می خورم!   

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
الان دو روزه رژیم گرفتم.     هفته ی دیگه این موقع احتمالا دارم دو لپی جای ناهار نوتلا م ...

وای من اگه بفهمم رژیم کل ۲۴ ساعتمو ب غذا فکر میکنم 😂😂البته الانم اضافه وزن دارم برنامه خاصی داری واسه رژیمت؟ گرسنه نمیشی؟☹

دقیقاً سوال منم همین بود، شوهر من با اینکه اصلاً شکمو نیست ولی سوپ و آش رو پیش غذا حساب میکنه😄

آخه درستشم همینه. سوپ پیش غذاس اگه بعدش یه زرشک پلو بامرغ نباشه که ارکان غذا بهم میریزه 😂😂😂

بزار برم دستورشو ببینم امشب درست میکنم 😂😂

اول کلم برگ وقتی شستی میذاری رو گاز با یه کم اب تا آبپز بشه زردچوبه هم بهش بزن بعد کلم هر چقدر میخوای سرخ کن یه کم لیمو ترش بریز روی کلم ها گوشت با پیاز چرخ کن زرد چوبه اویشن نمک بهش بزن بعد گوشت چرخ کرده رو  کوفته ریزه کن سرخش کن سبزی کلم پلو ریحون جعفری تره ترخون همشون با هم خورد کن بعد یه کم تفت بده برنج که درست کردی سبزی رو که تفت دادی به برنج بزن بعد کلم کوفته ریزه رو بذار بین برنج تا دم بکشه بعد یکساعت نوش جون کنید

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
وای من اگه بفهمم رژیم کل ۲۴ ساعتمو ب غذا فکر میکنم 😂😂البته الانم اضافه وزن دارم برنامه خاصی داری و ...

من کالری شماری و شروع کردم و دستگاه قایقرانی هم گرفتم که به عنوان ورزش هوازیمه که کالری می سوزونه. 

من از اپ کرونومتر استفاده می کنم. (به انگلیسیه) قبلنا که  رژیم نداشتم و مراقب وزنم بودم همیشه استفاده می کردم و خیلی خوب بود چون همیشه حواسم بود چی می خورم.

فعلا خیلی گشنه م نشده چون خیلی سبک شروع کردم رژیم رو که زیاد گشته نشم چون کارم فکری و سنگینه. من مشکلم شیرینیجاته، بیشتر با خوردن شیرینی غیر ضروری چاق می شم و گرنه مقدار غذام زیاد نیست. البته سعی کردم برنج رو هم کم کنم چون من برنج جلوم باشه زیاد می خورم برای همین کوینوا و  بلغور و کووس کووس و حبوبات رو جایگزین می کنم. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
مرسی عزیزم دلم برم دست ب کار شم 😍

فداات عزیزم موفق باشی محبوبترین غذای من کلم پلو با کلم زیاد اگه روزم بخورم سیر نمیشم 😍😊😙

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
آلبالو پلو خوشمزس؟ نخوردم تاحالا ترشه؟

خیلی خوشمزه هست

اول پیاز داغ میکنی بعد البالو هسته گرفته رو میریزی توش

بعد که پخت لابه‌به‌لا بریز تو پلو روش یا مرغ پخته بزار یا گدشت چرخده رو قلقلی کن سرخ کن بریز روش ۷ییلی ۷وشمزه هست

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی