2777
2789
عنوان

بی بی چک ++++

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 68 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ای جووووونم مبارک باشه و انشالله به سلامتی نی نی خوشگلتو بغل کنی 🌺🌺

فداتم انشاالله😍😍😍

خدا جونم شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍😍صحیح و سالم بغلم برسون🥰🥰 دامن همه منتظرا رو سبز کن🤲
خیلی حس خوبیه. مبارک باشه. من هنوز بیبی چکامو نگه داشتم. هروقت دلم میگیره نگاهشون میکنم دلم شادمیشه

آره خیلیییی عالیییی😍

خدا جونم شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍😍صحیح و سالم بغلم برسون🥰🥰 دامن همه منتظرا رو سبز کن🤲
منم مثل تو تنبلی دارم ...تو این ماه ورزش نکردی ..آخه میگن خوبه برا تخمدان

نه قبلا ورزش و پیاده روی زیاد میکردم

ولی ۵ ماهه مرتب تحت نظرم

عزیزم میشه لطفا بگی چیا استفاده کردی؟؟ من خیلی ساله که توو اقدامم ولی مامان نشدم

کلومیفن و لتروزول و سینال اف و hmg و hcg و دگزا و گلای وانس و اینوفولیک

من پنجمین دوره آمپولا جواب گرفتم ناامید نباشیدا

مبارکههههه برا منم دعا عملم نتیجه بده 

انشاالله که به حق خانم فاطمه نتیجه میگیری عزیزم😍😍😍😍

تبریک❤️❤️❤️🌺🌺🤰

مرسیییییی😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰

نه قبلا ورزش و پیاده روی زیاد میکردم ولی ۵ ماهه مرتب تحت نظرم

عزیزم جواب منو میدی لطفا...تو این ۵ماه چ داروهایی مصرف کردی و چه روزایی از سیکل رو اقدام داشتی

فرزند ایران و جان فدای میهن✌💖🧠💞

منم میخوام یکسالی اقدام کنم اما بخاطر تیروئیدم که پرکار بود صبر کردم بعد tSH شد ۴ که برای باردا ...

تحت نظر متخصص غدد اقدام کن

تاپیکای بی بی چک مثبت کمونده اشکم درآد از ذوق😁 مباااااارکه🌹🌹🌹

مرسییی😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰

کلومیفن و لتروزول و سینال اف و hmg و hcg و دگزا و گلای وانس و اینوفولیک من پنجمین دوره آمپولا جواب ...

خداروشکر ک جواب گرفتی میگم هزینه هر ماه داروهات چقد میشد؟؟؟؟ببخش زیاد سوال میپرسم آخه ۱۸ ساله ازدواج کردم هنوز نی نی ندارم

فرزند ایران و جان فدای میهن✌💖🧠💞