2777
2789
عنوان

دردودل

61 بازدید | 8 پست

امروز داشتم ب این فک میکردم چقد زندگیه من مزخرفه، فک نمیکنم اصن ادم ب تنهاییه من وجود داشته باشه، تازه ازدواج کردم خانواده شوهرم یه شهر دیگه هستن،بافامیلای خودمم از بچگی ارتباطی نداشتیم،رابطم با خانوادمم خوب نیس چون همش تو زندگیم دخالت میکنن، خودم هستم و شوهرم ک اونم همش سرکاره،  نه یه اشنایی داریم نه یه دوستی،هیچی، همش ب این فکرمیکنم که پیر بشم دیگه چقد تنها میشم و قطعا باید برم خانه سالمندان،حتی چن روز شوهرم میره مسافرت هم من باید تنها باشم،اخه ادم اینقد تنها باید باشه که یه دوست هم نداشته باشه،یه خرید ک میرم دلم میخواد یکی باشه اما همش تنهام، همه یه عالمه فامیل و اشنا دارن و همش تو دورهمی هستن،اما من هیچکسو ندارم، واقعا دلم میخواد زودتر بمیرم راحت بشم ازین دنیای مزخرف،حتی یه مشکلی پیش میاد یکی نیس باهاش دردودل کنم،نه خواهری دارم نه برادری نه هیچی،یکی دوبار رفتم پیش همسایمون ک یکم دلم بازبشه اما حس کردم دوس نداره دیگه نرفتم،البته بنده خدا حق داره،یه عالمه فامیل و اشنا دارن و هرروزم رفت و امد دارن،دیگ منو میخواد چیکار، همیشه فکر میکردم ازدواج میکنم از تنهایی در میام اما از شانس من خانواده شوهرم یه شهر دیگه هستن،ب این نتیجه رسیدم ک ادمی ک همیشه تو عمرش تنها بوده،هرکاری هم کنه باز تنهاست،اما واقعا تنهایی فقط واسه خدا خوبه، دعا کنید برام همین!

منم تنهام اما احساسای شما رو ندارم

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من دوس دارم خودم برم خرید😶

بعد ی نینی کوچولو هم بیار دیگ وقت نمیکنی بخای ب این چیزا غک کنی

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر…شخصیت من چیزیه که من هستم…اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی.....‌¿

منم همیشه احساس تنهایی دارم. ولی زیاد ناراحت نیستم. چون درونگرا هستم و اذیت نمیشم. احتمالا شما برونگرا هستی که خیلی اذیت میشی.

اگه خواستین میتونیم باهم دوست مجازی باشیم.

منم دوست مجازی ندارم.

هرچیز که در جستن آنی؛ آنی...!
منم تنهام اما احساسای شما رو ندارم

یعنی به این فکر نمیکنید که وقتی پیر شدین بااین تنهایی میخواین چیکار کنین؟یا مثلا وقتی خدای نکرده مریض شدین هیچکسو ندارین؟ من همش ب این چیزا فکر میکنم

یعنی به این فکر نمیکنید که وقتی پیر شدین بااین تنهایی میخواین چیکار کنین؟یا مثلا وقتی خدای نکرده مری ...

نه .. اطرافیان حاشیه های خودشونو دارن 

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
2790
2778
2791
2779
2792