بچه خواهرم پسره 4سالشه فحشای خیلی بدی یاد گرفته از اطرافش هرتنبیهی کردیمش از سرش نمیفته من واقعا اعصابم بهم میریزه وقتی این حرفارو ازش میشنوم من ک 18سالمه بعضی از این فحشارو بلد نبودم چون خواهرم شاغله بچش معمولا یا خونه ماست یا خونه مادرشوهرش میدونم ک مقصر بزرگتران ک جلوش ایناروگفتن اونم یادگرفته ولی لطفا بگید الان چاره چیه؟چون من خیلی کوچیکتر از اینم ک ب بقیه بگم این فحشارو ندید یا این حرفارو جلو بچه نزنین اگر بگمم ناراحت میشن میدونم
الهی بگردم عاشق بچه ای ام که فحش بده مخصوصا اگه خوب نتونه حرف بزنه میترسم مثال بزنم واسم گزارش بزنین والا یه چیزی تعریف میکردم که از خنده منفجر شین 🤣🤣🤣وقتی حلوش حرف زشت میزنن خب یاد میگیره دیگه بچه گناه داره
خانواده شوهرم بزرگترها عین نقل و نبات فحش های بد میدم جلوی بچه ها بچهام یاد گرفتن تکرار میکنن ...
اره از الان سعی کن کمتر ببریش اونجا چون ماهم همینجوریم اصلا فحش نمیدیم ولی خانواده اونا براشون عادیه خیلی رواعصابمه بهشونم بگی بالا چشت ابروعه ناراحت میشن
پسر دختر خالم از عموش یاد گرفته بود میگفت تستش ما هم نمیفهمیدیم چی میگه یه روز دختر خالم گفت نمیفهمم آوش چی میگه شوهرش هم حواسش نبود تو جمع نشسته گفت هیچی بابا این داداش بیشعورم بهش یاد داده بگه ک س ک ش 🤣🤣🤣🤣