2777
2789
عنوان

مادر بد

165 بازدید | 13 پست

امروز صبح پا شده از خواب بهم فوش میده منم نمیگم خوبم بی احترامی میکنم ولی بخدا اعصابم ضعیفه چیزی بشکنه منو مقصر می‌دونه بهم میگه تو دشمنمی ادمو میزنه اعصبیه خیلی ناراحتم مادرای شمام اینجورین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته ؟ مامانت چند سالشه؟ معلوم خیلی مادرت خسته اس براش گل وگاو زبون دم کن بده بخوره اعصابش راحت باشه حتما کم خونی داره عصبی میشه تو با لبخند جوابشو بده بگو نه مامان من نکردم تو خودتو ناراحت کن بابا میخره حرص وسایلارو نخور دنیا ارزش نداره

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
توروخدا مادرت هر کاریم بکه احترامشو نگه دار . پونزده روزه مادرمو از دست دادم فقط میخوام ی لحظه ببینم ...

خدا بیامرزتش .جاشون بهشت .چرا فوت کردن؟ منم مادرم فوت شده ۵۵ سالش بود ولی کمتر دیده میشد دیشب بد جور هواشو کرده بودم😔😔

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
18مامانم60 اعصابش ضعیفه 

😳😳😳اختلاف سنیتون خیلی زیاده گناه داره مراعات کن

کرونا😭😭😭مامان شما چندوقته فوت شده ؟چطور با دلانگیش کنار بیام

الهی .خدا کرونا رو ریشه کن کنه.😔😔نگفتی چند سالش بود😔مادرم از سرطان فوت کرد.😔۳ سال میشه. تا یک سال حالم بد بود همش کارم گریه بود .خیلی سخت برام گذشت از خدا خواستم داغو داده صبرشم.بده واقعاسخت بود الانم بهترم .بدتر ازون بابام زن گرفت بیشتر حالم خراب

شد الان خداروشکر بهترم

من ۳۸سالمه دخترم ۲۰..یه کم غربزنم میگه سنت بالارفته عیب نداره 

درستع سنش بالاست از قدیمم اینجوری بود شما سر صبح میای به دحترش فوش بدی مادرم کلا منو دشمن خودش میدونه