من دخترم ۱.۵هست اصلا غذا نمیخوره خیلی خسته ام کرده نگرانشم وزن موقع تولدش ۲۹۰۰بود هر ماه ۳۰۰گرم اضافه میکرد خلاصه اینکه دق کردم از دست این بچه تحت نظر متخصص از چهار ماهگی غذا کمکی شروع کردم روده هاش مشکل داشت تا هشت ماهگی غذا جذب نمیکرد پدرم درآمد اونقدر حرص و جوش خوردم دیگه خسته شدم الآنم که ۱۸ماهش شده خیلی ریزه میزه است طوری که دیگه باید زورکی بهش غذا بدم که اونم بالا میاره من دیگه رد دادم انواع آزمایش هارو داده هیچیش نبوده البته قبل یکسالگی بعدش به خاطر کرونا نبردیم توروخدا کسی هست یه چیزی بهم بگه آروم بشم
زبان هر انسان، آیینهی درون اوست! آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته میشود؛ میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است. استاد_شجاعی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زبان هر انسان، آیینهی درون اوست! آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته میشود؛ میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است. استاد_شجاعی
دختر منم همینطور بود از شیر که گرفتم یک هفته ای خیلی اذیت کرد
لاغر شد
بعد دید از شیر خبری نیست الان دیگه شکر خدا میخوره