2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعای یستشیر بخون و دعا ادای دین برای روز دوشنبه است انشاالله خدا راه جبرانو بهت نشون میده

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

اگه امکانش هست ببینیش ازش معذرت خواهی کن ویجوری دلشو بدست بیار اگه امکانش نیست تو دلت دعاکن از خدابخ ...

اره اینکارو میکنم ولی نمیدونم تاثیری داره یا نه شاید باید از درون پاک بشم

همین که خودت میدونی خوبه... برو از دلش دربیار هرجوری شده....منم چندین سال پیش دل شکسته بودم ولی یک روز تصمیم گرفتم از طرف معذرت بخوام براش ویس فرستادم و ایشونم بزرگواری به خرج داد خیلی خوب رفتار کرد طوری که واقعا شرمنده اش شدم.

اره اینکارو میکنم ولی نمیدونم تاثیری داره یا نه شاید باید از درون پاک بشم

شک نکن تاثیر داره وخدا بخشندست ولی حق بنده مهم تر از خداست اگه اون ببخشه خدا ازقبل بخشیده و اگه شماازته دل پشیمون باشید پاک میشید، به مهربونی بی نهایت خداشک نکن

میدونید من الان از دو چیز میترسم یکی اینکه بزنه به سرش انتقام بگیره یکی اینکه دلشو شکستم این گناه تا اخر عمر باهام باشه

نمیدونم باید چکار کنم شما اگه خدای نکرده جای من بودین چکار میکردین لطفا بگین 😓🌷

یعنی چکار کنم  احساس میکنم دیگه اون ادم قبلی نمیشم

نا امیدی خودش بزرگترین گناهه دوست عزیز 

امید داشته باش.توبه کن و طلب معذرت و سعی کن دل طرف رو بدست بیاری اگر امکانش رو نداری واسش صدقه بده و ثواب بعضی کارات رو برای اون هدیه کن

یعنی چکار کنم  احساس میکنم دیگه اون ادم قبلی نمیشم

چون عذاب وجدان داری یعنی روحت هنوز پاکه...

و خدا به درون ادم نگاه میکنه اگه قلبا ناراحتی بخاطر خدا رو رفتارت تجدید نظر کن تا خدا خودش کارت رو درست کنه

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم