2777
2789
عنوان

عروسمون از من شکایت کرده

5508 بازدید | 164 پست

سلام بچه ها .من ی مشکلی دارم .حدود ۱ سالو نیمه برادر بزرگم ازدواج کرده از همه ما بزرگتره حکم پدر داره برامون

ما ۵ تاییم همه ازدواج کردیم 

مشکل من اینه ک عروسمون همش فکر میکنه من دارم تو زندگیش دخالت میکنم.من دانشجوی دکترام ی بچه دارم تدریس خصوصی تو منزل میکنم  ۲۶ سالمه شوهرمم ۲۶ سالشه بخدا اینقدر گرفتارم اصلا فرصت نمیکردم هیچوقت که بخوام حرفای خاله زنک بازی بزنم حتی با مادرم گهگاهی میدیدم پشت عروسمون ی چیزایی بین خودمون میگه دعواش میکردم بین خودمون حتی پشتش درمیومد بخاطر اینکه ذهنارو پام کنم در موردش تا ی موقع باعث ناراحتی داداشم نشه.از طرفی چون مطلقه بود برادرم ولی مجرد بود اصلا شرایط فکری شون ب هم نمیخورد هر دو هم سن هم هستن ولی با این حال من همش سعی میکردم قضیه ها ی جوری به اصطلاح ماست مالی کنم ولی این عروس ما همش در مورد من برعکس فکر میکنه خسته شدم دیگه هرچقد سعی کردم با دوستی بهش بفهمونم بخدا من هیچ نقش ندارم بد تو رو نمیخوام ولی کاملا واضحه ک تو کتش نمیره چون مادر پدرم و برادرم رو من خیلی حساب میکنن قبولم دارن بخاطر همین فکر میکنه هرکجا با شوهرش ب مشکل خورد حتما من یادش دادم.حالا اخرین بار خواهرش زنگ زد ب مادرم کلی بد و بیراه گفت و حرفای خیلی بدی زد چون مث اینک خواهرشون با داداشم دعواش شده داداشن درو قفل کرده اینا هم فک کردن ما گفتیم بهش این دفعه چندم بود خانوادش ب ما توهین میکردن بدبختانه ۶ تا خواهرم داره دیگه این دفعه من خیلی عصبی شدم رفتم خونه داداشم سر خانومش با صدای بلند داد زدم گفتم چرا دست از سر ما برنمیدارین ما چیکار ب شماداریم؟گفت شما یادش میدین منم عصبی شدم گفتم غلط کردی صدبار بهت گفتم هزار بار گفتم ما با زندگی شما کاری نداریم چرا انقد خواهرات توهین میکنن(حرفای خیلی بدی زده بودن)این سریع لباس پوشید از خونه رفت برادرم هرچقد گفت نرو قبول نکرد حالا شکایت کرده میگه خواهرش ب من حمله کرده من امنییت جانی ندارم اونجاا!!!اخه من چیکار کنم الان؟از طرفی هر روز زنگ میزدن ب مادر پدرم ازارشون میدادن دیکه طاقتم تموم شد رفتم فقطم همون دو جمله رو گفتم ولی شکابت کرده فحاشی کردن بهم .بعد هم پیام دادن به شوهر من گفته یکاری میکنم بچه تون بی مادر بزرگ بشه😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف الکی، مگه خدای نکرده واسه همچین چیزی آدم اعدام میکنن یا حبس ابد میزنن که میگه بچه بی مادر بزرگ بشه  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

طلاق عیب نیس . ولی هر کسی ام باشه دلش نمیخاد برادرش با زن مطلقه ازدواج کنه.چون کسی ک مجرد هستش براش سختت تره بعضیا ک طلاق میگیرن ی جورایی باز درگیر زندگیای قبلیشونم هستن مخصوصا وقتی بچه هم داشته باشن

این هوا شاید ابری باشد ولی تا ابد باران نخاهد بارید 

یه وکیل خوب بگیر . ولی کلا زنی که مطلقه ست با مجرد ازدواج میکنه معمولا طلب کاره همیشه چون میدونه یه جای کارش میلنگه.‌لطفا مطلقه های نی نی سایت به خودشون نگیرن و ریپلای نکنن کاملا درکت میکنم ولی هیچ غلطی نمیتونه بکنه به هیچ وجه هم بهش اس ام اس نده که بر علیه ت استفاده نکنه 

میرقصانم زندگی را به سازم
وقتی طلاقو عیبی میدونی که باید ماست مالی بشه یعنی کم شیشه خورده نداری.

عشقم من نگفتم طلاقشو ماست مالی میکنم .طلاقش ب خودش ربط داره گفتم مسائلی ک پیش میومد رو ماست مالی میکردم

لازم بود بگی دانشجوی دکترایی؟😁

خانوم دانشجوی دکترااااا خو اگه وختی نداری و واقعا به هیشکس کاری نداری واقعا اینطور باش بشین سر زندگی خودت به اوناهم کاری نداشته باش اگه بحثی بین خاهراش و خونوادت بودن طرف حسابش خونوادتن ن تو که شما بشین تدریس خصوصیتو انجام بده دگ..😬😬😬

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕