2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بستگی ب جنس پوستت داره من باهرچی‌ک فکرشو کنی چرب‌کردم کلی کلا‌جرخورد شکمم در حالی ک دخترداییم لاغر بود شکمشم ب شدت بزرگ اما ی ترک هم‌نخورد شکم‌من کوچیک‌تر بود

🔵عضو گروه آبی(مانکن های زیبا)🔵   وزن اولیه۷۷.۲۰۰    وزن هدف ۷۰__قد ۱۶۷
من از ۳ ماهگی چرب میکردم با روغن زیتون.هر روزم نه ها هر دفعه ای.خداراشکر هنوز ترک نخوردم.اما رون پام ...

یه سوال داشتم بخاطر تغییر هورمون ترک بر میداره یا بخاطر چاقی

چون من مجردیم 84 کیلو بودم

الان 60 کیلو برای بارداری 20 کیلو هم اضافه کنم چون شکمم قبلا بزرگ بوده ممکنه دیگ ترک نزنه 

چرب کردن خیلی تاثیر نداره جاری من خیلی چرب میکرد پره ترک شد ولی من تغذیه پر پروتین داشتم سینه مرغ و تخم مرغ آب پز و.‌‌‌..خداروشکر اصن ترک نخوردم خیلی هم بخیه نخوردم زایمان طبیعی داشتم

من از ٤ ماهگي شروع كردم به چرب كردن با روغن زيتون

يه جا خوندم مهم ترين دليل ترك پوست خشكي پوسته وقتي خشك باشه كش بياد ترك ميخوره 

وقتي ميرفتم حمام اصلا از صابون استفاده نميكردم فقط شامپو بدن ميزدم موقع بيرون اومدنم روغن زيتون ميزدم ميومدم بيرون

حتي يه ترك هم ندارم 

البته كه ژن بي تاثير نيست

یه سوال داشتم بخاطر تغییر هورمون ترک بر میداره یا بخاطر چاقی چون من مجردیم 84 کیلو بودم الان 60 کی ...

اره ممکنه ترک نخوری چون سابقه داشتی.ترکم شنیدم ارثیه.بعضیا میگن پماد بهترین برندا زدن اما انگار نه انگار.دیگه نمیدونم

عزیزم بستگی ب جنس پوستت داره من باهرچی‌ک فکرشو کنی چرب‌کردم کلی کلا‌جرخورد شکمم در حالی ک دخترداییم ...

برای درمان ترک پوستی از کرم لاکچری کوین و روغن آرگان استفاده میکنم خیلی کمرنگ تر شدن😍