2777
2789
عنوان

کی دندوناشو کامپوزیت کرده بیاد

527 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها تو رو خدا منو راهنمایی کنید شدیدا به کمکتون نیاز دارم😭😭فردا دندونپزشکی نوبت دارم برای کامپوزیت دندان ولی الان دو دل شدم یه سری میگن خوبه یه سری میگن بده خواهشا اگه تجربه دارید بگید بهم میترسم بعد پشیمون بشم من دندونام صاف کج و کوله بزرگ و نامرتب نیست فقط زرد رنگ دوس داشتم سفید کنم حالا برم جرم گیری سفید کنم خوبه یا کامپوزیت خواهشا بگید فقط همین امروز و فرصت تصمیم گیری دارم 

نظر پزشکتُ بخواه

ولی اگه کج و کوله نیست بلیچینگ کن

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم زده اصلا نمیتونه چیزیو گاز بزنه منم دودل شدم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

من میخوام لمینیت کنم کسی هست لمینیت کرده باشه و ناراضی باشه

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

من دندونم شکسته بود انجام دادم راضیم ولی بمرور زمان کامپوزیتم رنگش زرد میشه.اگه فقط واسه سفیدیه بنظرم انجام نده چون یه لایه از دندونو میتراشن که مینای دندونو کامل از بین میره.واسه سفیدی راهای دیگه ای هست

سلام دوست عزیز

حتما برای انجام کامپوزیت مطمئن با کلینیک دندانپزشکی دکتر یزدی زاده مشورت کن قطعا راه خوبی پیشنهاد بدن چون از جدیدترین روش هایی که وجود داره کامپوزیت دندان رو انجام میدن.یکی از دوستام که رفته بود خیلی از نتیجه راضی بود.

2790
2778
2791
2779
2792