2821
2789
اره عزیزم ورک میکنم نگران نباش منم بعد ی سقط و کلی سختی ارزوی مرگ داشتم ولی الان نگا دخترم داره تو ش ...

خدا واست حفظش کنه انشالله سالم بغلش بگیری 

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا واست حفظش کنه انشالله سالم بغلش بگیری 

قربونت برم عزیزم انشاالله همین روزا میای از ویار بارداریت میگی و ب دنیا اومدن نی نی گلت😍💋

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
ایشالا که باردار میشی عزیزم بزودی دیدن منفی بودن بی بی چک خیلی بده خدا نسیب هیچ مادر منتظر نکنه  ...

خیلی خیلی سخته امیدوارم خیلی زود بارداربشی انتظار نکشی

خودتو ناراحت نکن بیبی چک همیشه هم درست نمیگه من یه هفته از پریودم گذشته بود بیبی چک استفاده کردم منفی شد رفتم ازمایش دادم دیدم بتام بالای 800 بود ولی خوب بیبی چک هیچی نشون نداد!الانم خودتو ناراحت نکن بزار چند روز بگذره برو آزمایش خون بده ایشالا که مثبته عزیزم

قربونت برم عزیزم انشاالله همین روزا میای از ویار بارداریت میگی و ب دنیا اومدن نی نی گلت😍💋

انشالله 

خودتو ناراحت نکن بیبی چک همیشه هم درست نمیگه من یه هفته از پریودم گذشته بود بیبی چک استفاده کردم منف ...

نمیتونم دست خودم نیست بعداز سقطم خیلی ضعیف شدم  توروخدا واسم دعا کنید خیلی داغونم خیلی

جدی میگی؟😂😂بی بی چک خییییلی زود نشون بده ۵ هفته یعد لقاحه عزیزدلم ۳ روز بعد ک مجهز ترین ازمایشم نش ...

اره خب خیلی بی طاقتم 😁ولی خیلی ناامید شدم دلم گرفت 

یعنی بنظرت تو بار اول اقدام با امپول میشه  باردارشم یا باید هنوزا تلاش کنم

گر فلک با من نسازد چرخ را وارون کنم 💪   هی ذلیل بشی روزگار...
خیلی خیلی سخته امیدوارم خیلی زود بارداربشی انتظار نکشی

ممنون عزیزم ایشالا خودتم بزودی مادرشی و الانم باردارباشی 

گر فلک با من نسازد چرخ را وارون کنم 💪   هی ذلیل بشی روزگار...
پس کی وقتش میرسه پارسال همین موقع حامله بودم بعداز پنج ماه انتصار ولی سقط شد چون قلب نداشت بعداز سقط ...

منم دوسال اقدام بودم اسفند ۹۷تو ۸هفتگی سقط کردم تا ابان پارسال دوباره شروع کردم شهریور امسال جواب گرفتم

میدونی نباید بهش فکر کنی همین استرس انتظار خوب نیست استرس نمیذاره

2824
2823
2791
2779
2792