2821
2789
چن ماه اقدامی گلم من که ماه اول و بار اولمه 😪 من دلم فقط خاب میخاد 😔

اگه بخوام با پارسال حساب کنم یکسال و نیم آخه پارسال ی سقط داشتم

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین پریودم نامنظمه موعد دقیق ندارم از یک ماه بعد پری میزدم من مثلا سوم ماه میشه یک ماه بعد پری قب ...

ممکن دیگه خسته شدم بیرم میزنم بیخیال اقدام بشم دیگه همراه کلی انتظار آخرشم هیچی ب هیچی

ممکن دیگه خسته شدم بیرم میزنم بیخیال اقدام بشم دیگه همراه کلی انتظار آخرشم هیچی ب هیچی

ببین کاش میتونستم پیامایی که مردادبه دوستام دادم و بفرستم برات

یه تاپیک هست همه تو اقدام هستن منم اونجا بودم

مرداد که پری شدم دیگه بریدم اعصابم بهم ریخته بود خسته شده بودم

دیگه قرص و این چیزارو گذاشتم کنار و هیچی نخوردم

ولی ازاد گذاشته بودم

دیگه شهریور که پریود نشدم چکر زدم

اخریو زدم که اگه منفی بود زعفرون دم کردم خوردم که پری شم دراین حد نا امید بودم

ولی بعدش دیدم مثبت شده انقدر استرس کشیدم

ببین موقع اش نرسیده

وقتش که برسه خدا یدونه خوشگل مشگل فینگیلی میذاره تو دلت نگران نباش

من روز ۳۰ زدم منفی بود روز ۳۹ زدم مثبت بود😍😍😍😍

جدی؟واسه منم دعا کنید بخدا دیگه خسته شدم حالم خیلی بده از دنیا سیرشدم داغونم داغون

بله

ایشالا که باردار میشی عزیزم بزودی دیدن منفی بودن بی بی چک خیلی بده خدا نسیب هیچ مادر منتظر نکنه 

البته من بار اول اقدامم همینم زیرنظر دکتر بودم امپول هم زدم ولی نمیدونم چرا نشده خییییییلی ناراحتم

گر فلک با من نسازد چرخ را وارون کنم 💪   هی ذلیل بشی روزگار...
من روز ۳۰ زدم منفی بود روز ۳۹ زدم مثبت بود😍😍😍😍

واقعا من امروز روز سوم اقداممه منفی شد یعنی امیدوار باشم روز اولم دوتا زدم خراب شدن نامعتبر شد

گر فلک با من نسازد چرخ را وارون کنم 💪   هی ذلیل بشی روزگار...
جدی؟واسه منم دعا کنید بخدا دیگه خسته شدم حالم خیلی بده از دنیا سیرشدم داغونم داغون

اره عزیزم ورک میکنم نگران نباش منم بعد ی سقط و کلی سختی ارزوی مرگ داشتم ولی الان نگا دخترم داره تو شکمم تکون میخوره 😍😍امیدت بخدا باشه مطمعن باش ناامید نمیشی

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
ببین کاش میتونستم پیامایی که مردادبه دوستام دادم و بفرستم برات یه تاپیک هست همه تو اقدام هستن منم ا ...

پس کی وقتش میرسه پارسال همین موقع حامله بودم بعداز پنج ماه انتصار ولی سقط شد چون قلب نداشت بعداز سقطم تا مهرماه م دکترم اجازه اقدام داد هرشب خواب بچه می‌دیدم افسرده شده بودم تازه یکم حالم خوب شده بود بازم جواب نگرفتم بخدا من آدم بدی نیستم نمی‌دونم چرا خدا هرچیزی رو با سختی بهم میده

واقعا من امروز روز سوم اقداممه منفی شد یعنی امیدوار باشم روز اولم دوتا زدم خراب شدن نامعتبر شد

جدی میگی؟😂😂بی بی چک خییییلی زود نشون بده ۵ هفته یعد لقاحه عزیزدلم ۳ روز بعد ک مجهز ترین ازمایشم نشون نمیده صبر داشته باش انشاالله ک بارداری

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز