2777
2789
عنوان

کیا مثل منن؟

88 بازدید | 7 پست

آقا من نه به حس ششم اعتقاد دارم، نه به فال و فالگیری، نه به چشم زخم و نه به سحر و جادو. کلا اعتقاد دارم سر منشاء همه چیز رفتار خود آدمی و دوم خواست خداست. باور ندارم خدا غیر از خواست خودش اجازه بده کس دیگه ای رو زندگی بندش اثر بزاره. 

سرنوشت هم قابل تغییره با اراده و پشت کار.

حضرت محمد هم گفته من که پیامبر خدا هستم نمیدونم پامو بردارم دوباره زمین میزارم یا نه.

اعتقاد نداشتن هم باعث شده خیلی راحت تر زندگی کنم و حداقل بد دلی و بدبینی تو زندگیم نباشه.

تو این تاپیک اگه دو نفر هم پیدا بشن که مثل منم من به وجودشون وسط این همه ادم خرافاتی افتخار می کنم. 

فقط لطفا کسی نیاد بخواد نظمو عوض کنه چون قبلا تلاش کردن ثابت کنن وجود داره.

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

من به فال حافظ و استخاره و حس ششم اعتقاد دارم نه بقیشون

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من قبول دارم

ولی کسانی هستن که به علت معنوبت بالا و درجه ی روحی بالایی که ذاتا داشتن یا اکتسابی بوده،آینده نگری میکنن با اجنه در ارتباطن و چشم سوم و چاکراهشون بازه و ....

پس حس ششم و فالگیری حقیقته عزیز من. باید بری تحقیق کنی و بعد اسمش رو بذاری خرافات

حتی طلسم هم وجود داره

اتفاقت زندگی آدمی دست خداست ولی کسانی هستن که می تونن پیش بینی کنن همین

جفتش درسته

منم مثل توام و اعتقادم اینه حتی اونا که میگن فلانی چشم زد و مریض شدم در واقع مریض شده چون باور داشته که طرف قراره چشم بزنه و اینم مریض شه

در واقع بخاطرباور غلط خودش مریض شده نه چشم نظر

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

بنده کلی از این انساس ها که به اصطلاح میگن مدیم هستن درو و برم هست

حتی خودم هم هستم

برای همین خیلی عصبانی میشم که کسانی که اطلاعی ندارن مثل شما میان میگن چرت و پرته

حتما توان هضمش رو نداشتین که این قدرت درتون نهادینه نشده 

همین

من قبول دارم ولی کسانی هستن که به علت معنوبت بالا و درجه ی روحی بالایی که ذاتا داشتن یا اکتسابی بود ...

پس یعنی در واقع حرفای منو قبول نداری   

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند