دکترسونو گفت یه کیسه ان ، یکم دوست داشتم جنسیتشون فرق کنه اما هرچی باشه فقط سالم باشن کافیه
خداروشکر کن دوقلو داری حالا یه کیسه ای یا دو کیسه ای فرقی نداره..البته چرا یه فرقایی هم داره تو زایمان کارت راحت تره
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
خیلی جالب ترن از غیر همسان ها، دختر خالم دو قلو دختر و پسر داره هیچ شباهتی به هم ندارن
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
نینی خوبه! خودم مردم از کمر درد... مدام لکه بینی با آمپول و شیاف هم قطع نمیشه
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
باورت میشه اصلا بچه نمیخواستم چون هنوز پسرم یسالشه جلوگیری طبیعی داشتم نمیدونم چطورشد
جلوگیری طبیعی اصلا جلوگیری نیست مامان من بعد از بچه اول هفت سال جلوگیری داشت بعد من بدنیا اومدم
اونم اوووبالای پانزده سال پیش
الان این که زوج ها نمیتونن جلوگیری کنن جای تعجب هست
دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
ولی ته این که باردار بشی بگی ناخواسته بود ینی جلوگیری طبیعی بدرد نمیخورد
دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
هی خداروشکر عزیزم ماهم خوابیم منم زیر شکمم درد داره هفته یازده خونریزی کردم هماتوم داشتم منم شیاف و ...
آره رفتم سونو
جفت بالاس هماتوم هم ندارم، قلبشم نرمال میزد...
سر دخترم خونریزی داشتم جفت سرراهی بود