2777
2789
عنوان

افسردگی کرونایی

96 بازدید | 12 پست

شمام انقد از خونه نیومدید بیرون افسرده و بی انگیزه شدید :~| . احساسم بی ارزشی میکنم 😐 مجموع ساعت خوابم دو برابر شده. عصبی شدم . 😐😓 شمام همچین وضعیتی دارید یا من فقط دارم دیوونه میشم😑

مسواک یادت نره 🦷👩‍⚕️

من از اونور بوم افتادم

٨تا٤ سركارم

كه كل وقتمو ميگيره

گاهي تا بيام خونه ٦ شده

هميشه خسته

هميشه له 

هميشه افسرده

يه دقيقه نميتونم براي خودم باشم

تو اين وضعيت همه دور كار شدن بجز من 

متنفرم از زندگي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با اینکه باردارم دوهفته یکبار میرم خونه مامانم هفته ای یبارم با ماشین میریم یه دور میزنیم 

من ۲ ماهه پامو نزاشتم بیرون دیگه نمیدونم آسمون چه رنگیع :/

مسواک یادت نره 🦷👩‍⚕️

خب طبیعیه همش ت خانه یا خوردن یا خوابیدن ....هفته ای ی بار بروید بیرون با ماشین یا ت پارک پیاده روی با ماسک و رعایت فاصله حال و هواتون عوض میشه خوبه کرونا آمده تنبلها تنبل تر بشن و ....خدا برا بی حوصله ساخته .....بعد میگیم چرا اینطور چرا آنطور ....ت خانه من دو هفته است به خاطر کرونا بی که گرفتم ضعف شدید و بدن دردی که دارم استراحت میکنم از شنبه می‌خوام برم سرکار با اینکه همسرم میگه ی هفته دیگه هم خانه باش و استراحت کن میگم نه دیگه خسته شدم با اینکه از شنبه دیگه خودم ظرف می‌شورم و آبمیوه میگیرم و ی وعده غذا برا نهار و شام میپزم اصلن ت روز نمی‌خوابم 

منم افسرده شدم همش خوابم بعد تو بدنم دنبال کرونا میگردم هی احساس تنگی نفس ،بدن درد میکنم خسته شدم

من جای ت بودم بستری شده بودم از افسردگی ....ی کیک با پودر آماده درست کن خواب خواب میاره بعد چاق میشی بعد رژیم میگیری ضعیف میشی ویتامین های بدنت کم میشه ریزش مو میگیری بعد خدای نکرده کرونا ....بعد میایی تاپیک میزنی وزنم پایین نمیاد چیکار کنم ،ریزش مو گرفتم چیکار کنم .....  

من قبلن فقط تاپیک هارا می‌خوندم اما این۲۵ روز که ۸روزش به خاطر کرونا بیمارستان بستری بودم و ۱۵روزه خانه هستم حوصله تلویزیون و ماهواره و تلفنی صحبت کردن ندارم خیلی ت نی نی سایت هستم همش موضوع تاپیک ها مثل هم هستش حوصله م سر رفته به خدا تا می‌شینم میام میبینم ۶تا تاپیک با موضوع یکی زدن میخونم باز میبینم مثل هم هستن خلاصه دیگه منم میام نظر میدهم 

استاتر جان و همگی ببخشید اگر توضیح زیاد میدهم  

بلند شو برو بیرون رنگ آسمونو ببین 😊 برو پارک یا مرکز خرید با فاصله برای خودت خرید کن

از یه روانشناس خوب وقت بگیر باهاش صحبت کن الان همه انلاینم کار میکنن نذار این حالت هات تشدید شه

من خودمم اینطوری بودم البته کمتر وقت انلاین میگیرم امیدوارم بهتر شم 

اما من بیرون میرم کم و بیش مثل تو توی خونه نمیمونم

اگر راهی نبود راهی بساز ...