2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واسه بار اول میخام لازانیا درس کنم مونده بودم تو چه ظرفی بذارم که نشکنه ممنون از راهنماییت عزیزم

دقت کن پیرکست مخصوص فر باش وگرنه میشکنه

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
خیلییییی خوب بود😆😆😁😁😄😄

فداتم😂💛والا ناله ی از ته دل بود😭😂😂😋

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
اه اره واقعا ولی یه واقعیتیه حالا پاشیم ناهار درست کنیم چی درست کنم😫

نمیدونم😑میرم پایین خونه ی ننه شوهر خدا کنه نگهم داره

با اینکه ازشون خیلی خوشم نمیاد ولی خا از هیچی بهتره

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
دوستان اینجوری نگید ناشکری میشه یه دوستی داشتم تو گروه هر موقع می‌گفتیم ناهار چی دارید یا چی بپزیم ه ...

ممنون عزیزم❤️

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
نمیدونم😑میرم پایین خونه ی ننه شوهر خدا کنه نگهم داره با اینکه ازشون خیلی خوشم نمیاد ولی خا از هیچی ...

برو شاید فرجی شد😂

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
مهمون دارم هنوز خوابن صبحونه میخوام بهشون جگر بدم  ناهارم ساعت شیش یه کاریش میکنم😂😂

اونو بزار ناهار بده.صبحونه پنیر بده بهشون

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
پنیر کره مربا نون تست و عسل خوبه😂

دادم خوردن 

کلا نفری دو سیخ بود برا وعده ناهار کم بود 

حالا نمیدونم ناهار رو چیکار کنم😂😂

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈