2777
2789
عنوان

حرکتم بد بوده ؟

415 بازدید | 23 پست

تا حالا نامزدم دو دفعه ازم خواسته سیگار بخرم من واقعا روم نمیشه برم مغازه بگم سیگار بدین😓 با سیگار کشیدنش مشکل ندارم چون خیلی کم میکشه . ولی اینکه خودم بخرم نه . امروز رفتیم صبحونه بیرون نامزدم شبکار بود گفت برو برام بخر من خیلی خستم . من یکم طول دادم فهمید دوست ندارم برم گفت ولش کن خودم میرم یکم برخورد بهش انگار . ولی حرفی هم نزد 

ن کار خوبی کردی 

فردا پس فردا میگه من بشینم تو برو کار کن پول بیار

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خوبی کردی. چقدر ببخشید نامزدت بی فکره که به تو میگه برو سیگار بخر باید غیرتش اجازه نده تو همچین کاری بکنی. اگه اون متوجه زشتی درخواستش نیست تو متوجه‌ش کن و اصلا هم زیر بار حرفش نرو. 

خدایا شکرت که به من بهترین همسر دنیا رو دادی ❤️
نه خوب بود کارت متوجه شد دیگه نباید بگه .

میگه مگه مغازه دار تو رو میشناسه . گفتم خب درست نیست یه دختر بره تو مغازه بگه سیگار بدین فکر میکنن واسه خودم میخوام و نگاه ها بد میشه 

ن.منطقی بود کارت...نمیترسی پس فردا بقال فک کنه براخودت میخری؟😐😐

جای غریب رفته بودیم بخاطر همون برگشت گفت مگه اینجا کسی تو رو میشناسه ؟ گفتم خب نشناسه من روم نمیشه بگم سیگار بدین 

میگه مگه مغازه دار تو رو میشناسه . گفتم خب درست نیست یه دختر بره تو مغازه بگه سیگار بدین فکر میکنن و ...

کلا جدای از این فکرها بهتر است خودشون بخرن اصولا مردا عادت به هر کاری کننن سخت میشه جداشون کرد مگه قبل از شما کسی براش میخریده خودش با وجود خستگی میرفته میخریده

چقدر ماشالله شوهرتون با غیرت و مرد خدایی چجوری روش میشه به شما بگه برین براش سیگار بخرین؟؟؟

خیلی خسته بود خداییش . الان منو پیاده کرده نتونسته تا خونشون برسه . بهم زنگ زد گفت زدم کنار تو ماشین بخوابم . ولی خب من اصلا دوست ندارم برم بگم سیگار بدین 😭

چقدر ماشالله شوهرتون با غیرت و مرد خدایی چجوری روش میشه به شما بگه برین براش سیگار بخرین؟؟؟

بابای من به مامانم میگه 😂😂 به نظرم این حرفا نداره حتی چند بار با مادرم بر میگشتیم‌خسته بود من میرفتم میگفتم بی زحمت این بدین ..... بعدش مارک جنس میگفتم بابا چیزی نیست