2777
2789
عنوان

🔸️مامانی چرا....‌🔸️

168 بازدید | 14 پست

▫️فرزندتان را با دليل متقاعد كنيد.

براي اطاعت كودك از قوانين،دليل آن را با توجه به سنش توضيح دهيد.

كمتر از شش سال توضيح معقولانه

مثال: چرا بايد اسباب بازيهايم را جمع كنم؟ چون ممكنه پاي كسي به آنها گير كند و بيفتد.

در اين سن دليلهاي ساده و قابل لمس را مي‌پذيرد.وقت خود را با توضيحات علمي و طولاني تلف نكنيد.

شش تا دوازده سال توضيح معقولانه و منطقي

توانايي بكارگيري منطق در كودك رشد كرده و مقررات بايد منطقي و محسوس و در عين حال واضح باشد.

مثال:لباس خيس را داخل كمد نگذار چون كپك يا قارچ در محيط مرطوب رشد مي كند.

بزرگتر از يازده سال توضيح معقولانه،منطقي و با ساير اموري كه انجام داده ايد هماهنگ باشد.

نوجوانان در اين سن اغلب به بحث و جدل مي پردازند.در منطق سايرين و از جمله والدينشان به دنبال كاستي ها و تناقضات مي‌گردند و با قانون مقابله می‌كنند.

مثال:لباس پوشيدن به شيوه جلب توجه كردن، در مدرسه ممنوع است چون در مدرسه دانش آموز بر درس متمركز است نه لباس.البته والدين هم بايد در شرايط مشابه به همان شكل عمل كنند تا مورد نقد نوجوان نباشند.

💕💞💕💞

لایک ❤  =  ادامه تاپیکهای روانشناسی

مطالب جمع آوری شده جهت بهبود روابط زوجین و تقویت بنیان خانواده می باشد .                                                                کاربران گرامی روزانه تاپیکهای جدید ارائه می شود لطفا پیگیری نمایید. با عرض پوزش تگ کردن برام مقدور نیست . سپاسگزارم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون گلم من ی سوال داشتم دخترم خیلی ب من مشکوکه و من هر چی دلیل میارم باز میگه تو خیانت کاری و ... ...

چند سالشه ؟

مطالب جمع آوری شده جهت بهبود روابط زوجین و تقویت بنیان خانواده می باشد .                                                                کاربران گرامی روزانه تاپیکهای جدید ارائه می شود لطفا پیگیری نمایید. با عرض پوزش تگ کردن برام مقدور نیست . سپاسگزارم .

پسرم ۴ سالشه هر چی میشه عصبانی میشه به خواهرش میگه احمق خواهرش که ۵ سالشه خیلی کوتاه میاد حرف زشت نمیزنه چیکار کنم پسرم این کلمه رو به کار نبره؟؟؟؟بی توجهی کردم باز میگه باهاش حرف زدم باز میگه زدمش باز میگه این کلمه رو😑

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
پسرم ۴ سالشه هر چی میشه عصبانی میشه به خواهرش میگه احمق خواهرش که ۵ سالشه خیلی کوتاه میاد حرف زشت نم ...

ببین عزیزم این کلمه که خودش نساخته .از جایی شنیده .معمولا تو این سن بچه ها به دنبال الگو هستند و بیشتر به سمت کسی هدایت میشن که دوستش دارند (پدر ، عمو ،دایی یا همسالانش  ) اگه بزرگترها جلو بچه از این کلمات استفاده می کنند بهتره باهاشون صحبت کنید 

ببین عزیزم این کلمه که خودش نساخته .از جایی شنیده .معمولا تو این سن بچه ها به دنبال الگو هستند و بیش ...

اره متاسفانه وقتی عصبانی هستم خودم این کلمه به کار میبرم ، یعنی من این کلمه رو نگم اونم نمیگه؟

ببین عزیزم این کلمه که خودش نساخته .از جایی شنیده .معمولا تو این سن بچه ها به دنبال الگو هستند و بیش ...

یه مشکلی هم داره با همه زود دعواش میشه و زود عصبانی میشه این مشکل بزرگ بشه حل میشه؟چه با بزرگتر چه با بچه ها زود عصباتی نیشه اگه باب میلش نباشه ولی دخترم این مدلی نیست با هیچ کس دعوا نمیکنه ۵ سالشه

یه مشکلی هم داره با همه زود دعواش میشه و زود عصبانی میشه این مشکل بزرگ بشه حل میشه؟چه با بزرگتر چه ب ...

رفتار همسرتون چطوره ؟ می تونه عصبانیتش کنترل کنه ؟

قطعا این پسر بچه الگو برداری می کنه چه از پدر یا دیگر کسانی که باهاش در ارتباط هست .سعی کنید محیط با آرامشی براش مهیا کنید و جلو کودک از رفتار پرخاشگرانه اجتناب بشه .

رفتار همسرتون چطوره ؟ می تونه عصبانیتش کنترل کنه ؟ قطعا این پسر بچه الگو برداری می کنه چه از پدر یا ...

باورتون میشه همسرم تا الان یکبارم دعواش نکرده خیلی مهربون ، دخترم مهربون ، خودم گاهی کار بد انجام بده دعواش میکنم ولی محبت بهش دارم خیلی بهشون میرسم از غذا گرفته تا محبت کلامی دخترم عالیه ولی پسرم ...

باورتون میشه همسرم تا الان یکبارم دعواش نکرده خیلی مهربون ، دخترم مهربون ، خودم گاهی کار بد انجام بد ...

از نظر قدرت تکلم چطوره ؟ واضح صحبت می کنه ؟ می تونه منظورش راحت برسونه ؟ 

یا در اطرافتون بچه های پرخاشگر نیستند که از آنها الگوبرداری کنه ؟ 

بعضی از پسربچه ها به دلیل رفتار والدین همیشه حس قدرت دارند ، مثلا والدین از ابتدا تابع فرزند بودند چنین بچه هایی انتظار مخالفت ندارند و مقابله می کنند .

از نظر قدرت تکلم چطوره ؟ واضح صحبت می کنه ؟ می تونه منظورش راحت برسونه ؟  یا در اطرافتون بچه ه ...

خداروشکر خوب صحبت میکنه براشون کتاب خیلی میخونم ، همش احساس میکنم تقصیر خودم هست شاید خیلی محبت کردم اینجوری شده من تحصیلکرده هستم فکر میکردم محبت جواب میده دکتری الهیات هستم ، ولی انگار باهاش زیادی خوب بودم ، نه کسی نیست کرونا اومده اصلا جایی نمیریم کلا زود عصبانی میشه

خداروشکر خوب صحبت میکنه براشون کتاب خیلی میخونم ، همش احساس میکنم تقصیر خودم هست شاید خیلی محبت کردم ...

خدا را شکر . ولی اگه دیدین این روند ادامه داره حتما حضوری به روانشناس مراجعه کنید