یکی از دوستام حامله اس ب من پیام داده چیکار کنم دوتا بچه کوچک داره شوهرم اصلا خوب نیست و بی نهایت خسیس و بددهنه و خیلی وضع مالیشون بده قرص جلو گیری میخورده کاندوم هم گفت استفاده کردم اما الان حامله اس من میدونم کجا قرص داره خیلی گریه زاری میکنه بهش بگم یا نه منم تو گناهش شریک میشم
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
ن بابا هیچ ضرری نداره. دکترم گف اگه تغذیه ات خوب باشه به خودت برسی وزنت نیاد پایین هیچ مشکلی نداره بلاخره جنین تو شکم خودشو از راه بدن مادرم تغذیه میکنه.
من آی یو دی دارم بچم یک سالشه باردار شدم من چی بگم دارم داغون میشم دیگه به بچم نمیتونم شیر بدم &nbs ...
خب اینجوری با هم بزرگ میشن، سختی ها رو اول میکشی بعد تموم میشه دیگه
هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر میکنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
اره دوتا بچه قبلیشم میخاست سقط کنه نشد انقد حنا خورد ودکترم گفته بود کشنده گیه رحمت خیلی بالاس.
چه حرفیه!! وقتی قرص میخوری کلا تخمک گذاری نداری چه ربطی به کشنده بودن رحم داره!!!! بدون تخمک از رو هوا که نمیشه بچه دار شد!! تازه کاندوم هم بوده به قول شما!! علم رو زیر سئوال بردید با این حرفا!!
خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه میدونی چیکار کنی.... میدونم صبر تو چهل ساله
مطمئنم میتونی ،وقتی یچیزی اتفاق افتاده که از دست تو نبوده، بدون که حتما یه خیری توش هست، خدا چیز بد نمیده
هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر میکنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺