2777
2789
عنوان

دلم گرفته😔

144 بازدید | 13 پست

بچه ها دلم خیلی گرفته بارداری دوممه من بارداری اولم از نظر روحی بهم ریختم ولی الان خیلی بدترم اصلا اون موقع دربرابر الان مشکلی نداشتم. 

حالم خیلی بده جسمی که خیلی بهم ریختم الان 14هفته ام ولی فقط دارم وزن کم میکنم و لاغر میشم اصلا هم شکم ندارم.مدام فشارم و قندم می افته. بی اشتهام. 

حال روحیمم خیلی بده من همسرم عااالیه ولی نمیدونم چرا نگاه میکنم ب گذشته و الان کلا مواقعی که حال روحیم بهم ریخته است چ سر پسرم چ الان واقعا کمک خوگاصی نکرده بهم از نطر روحی. 

الانم واقعا حالم بده مامانم پسرمو برد حموم عجله داشتیم تندتند شست پسرم از سر شستن میترسید الان کلا از حموم میترسه. گریه میکنه بهم ریختست. خیلیییی. 

شوهرمم تا 8_9شب نیست. 

حالم خیلی بده بچه ها خیلی... فقط دلم میخواد برم مشهد گریه کنم با اقا درد و دل کنم.

گلم خب با همسرت حرف بزن. رو در رو نمیتونی بهش پیام بده . بگو با توجه به زایمان اول شما به چی نیاز داری . بگو تا یاد بگیره خب چجوری باشه . اونا مردن درک درستی از حال خانم ندارن باید گفته بشه تا بیاموزن

بمیرم برات ان شاءالله امام رضا حالتو خوب کنه🤲

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم باز تو مادرت پیشته من چی بگم ک یه پسر دوساله دارم تازه فهمیدم باردارم شوهرمم میگ باید سقط کنی چون کمکی ندارم تو شهر غریب تک ک تنها میگ بهتر اعصابت بهم میریزه دومی هم بیاد استرس سقط نمیزاره بخابم دادم روانی میشم 

عزیزم باز تو مادرت پیشته من چی بگم ک یه پسر دوساله دارم تازه فهمیدم باردارم شوهرمم میگ باید سقط کنی ...

بمیرم برات بمیرم... 

سقط نکن خدا واقعا ناخواسته هارو وی آی پی توجه میکنه باور کن

سعی کنید خودتونو سرگرم کنید حالا با کتاب خوندن یا کارای خونه

استرس رو از خودتون دور کنید و ب گذشته اصلافک نکنید

(کاربر آقا هستم)خوشبحال مسافران میدان آزادی ..ک آزادانه صدا میزنند..آزادی...آزادی....
بمیرم برات بمیرم...  سقط نکن خدا واقعا ناخواسته هارو وی آی پی توجه میکنه باور کن

خدانکنه.بخدا کلی باهاش حرف زدم اخرش دعوامون شد میگ ب من ربطی ندارع نگه دار.لج میکنه سر اولیم کلی غر زد با قرص اورژانسی باردار شدم واقعا واس خودمم سخته ولی با این حال بازم میگم عیب نداره   ولی گوش نمیده میگ باید سقط کنی

خدانکنه.بخدا کلی باهاش حرف زدم اخرش دعوامون شد میگ ب من ربطی ندارع نگه دار.لج میکنه سر اولیم کلی غر ...

نه صبر کن اونم عاشقش میشه خداوند هم کمک میکنه من اولیم ناخواسته بود خدا خیلییییییییی کمک کرد خیلییییی... 

سعی کنید خودتونو سرگرم کنید حالا با کتاب خوندن یا کارای خونه استرس رو از خودتون دور کنید و ب گذشته ...

🌹🌹🌹🌹

(کاربر آقا هستم)خوشبحال مسافران میدان آزادی ..ک آزادانه صدا میزنند..آزادی...آزادی....