2777
2789
عنوان

شکستن قولنج

18053 بازدید | 24 پست

من عادت بدی که دارم قولنج همه جامو میشکنم یعنی جایی نیست که کشف نکرده باشم ولی بدترینش و رو مخ ترینش گردنمه که خیلی میخوام ترک کنم نمیشه خودم حس نمیکنم  وبی یه بار مامانم گفت ۱۰ بار تو این چندساعتی که نشستی جلوم گردنتو شکستی واقعا بده الانم گردن درد شدید گرفتم چجوری ترکش کنم 😞😞همش میگم از فردا دیگه نمیشکنم وقتی میشکنم یهو یادم میاد 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

مخصوصا قسمتای انگشت دستو زیاد بترکونی در آینده لرزش دست شدیدمیگیری 

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گردنو چجوری میشکنی؟ 

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               
من هیچ وقت اینکارو نکردم و حتی اصلا نمیتونم قولنج انگشتامو بشکونم اصلا هرچه قدم بکشمشون هیچ صدایی ند ...

اخه وقتی عادت نداشته باشی نمیشکنه من گردنم با یه اشاره صدا میده ولی کسی که نشکسته باشه نمیشه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
گردنو چجوری میشکنی؟ 

با دست چونمو فشار میدم به عقب وای پشت هم میشکنه ها بعد وقتی نمیشکنم سرم سنگینی میکنه رو بدنم سر درد میگیرم اصلا حس میکنم یه عالمه قولنج مونده سنگین شده

منم همینجورم 😂 حس میکنم کل خستگیم میره بیرون 

وای اره 

یه مدت گردن بند طبی بگیر

من مچ دستم رو می شکنم به محض اینکه از خواب بیدار میشم تو همون حال خواب و بیدار که حواسم نیست 

دست درد گرفتم مچ دستم حسابی ضعیف شده بود اینقدر توجه میکنم که کمتر بشکنم 

من تا صبح هر بار که این پهلو اون پهلو میشم زانومو میارم بالا نزدیک شکمم با چه صدایی قولنجم میشکنه 

😂😂   تو طول روز هم دست به دامن دخترم و شوهرم میشم قولنجم رو بشکونن😁

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

من تا صبح هر بار که این پهلو اون پهلو میشم زانومو میارم بالا نزدیک شکمم با چه صدایی قولنجم میشکنه&nb ...

اخ نگو من یه بار نشسته کمر میشکنم یه بار وایساده یه بار خوابیده قشنگ مفاصل به حرف میان میگن ول کن لامصب چیزی نمونده دیگه

شکستن قولنج گردن خیلی خطرناکه ها.یه جایی خونده بودم در اثر این کار یه اقایی در صدم ثانیه فلج شد فک ک ...

وای یا خدا ممکنه تا الان آسیب زده باشه و این اتفاق بیفتع برام؟حتی اگه دیگه انجامش ندم

یه مدت گردن بند طبی بگیر من مچ دستم رو می شکنم به محض اینکه از خواب بیدار میشم تو همون حال خواب و ب ...

باید یه فکر اساسی بکنم 😭😭