دخترم توسن 6.7ماهگی یهویی سراسیمه ازخواب پرید گریه جیغ و خودشو هی اینور اونور میزد جوری که من بغلش کرده بودم اروم نمیگرفت هی از بغلم میخواست خودشو پرت کنه پایین این اتفاق دوباره تقریبا 3ماه بعد افتاد و باز همون حرکات هرجور میخواستم ارومش کنم نمیشد یه تایمی این حرکاتو انجام میداد بعد اروم میشد و میخوابید باز هربه 1ماه این اتفاف تکرار شد دلیلش چیه اگه این مورد براتون پیش اومده بیاین بگین
بچه ها تا زبون بازنکردن معصومن و میتونن خیلی چیزا ببینن. براش چهارقل و ایت الکرسی بلند بخون تو این ج ...
منو باباش تواون حال انقد صلوات میفرستیم هرایه و دعایی اون لحظه به ذهنمون بیاد میخونیم فوت میکنیم سمتش انشالله برای هیچ مادری این اتفاق نیوفته همه بچه ها سالم و سلامت باشن
منو باباش تواون حال انقد صلوات میفرستیم هرایه و دعایی اون لحظه به ذهنمون بیاد میخونیم فوت میکنیم سمت ...
خوب کاری میکنید. اره خیلی سخته این شرایط
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
نبابا بد به دلت راه نده،، رفلاکس نداره،،، دختز منم 6 ماهشه ده دیقه چیبار میپزه از خواب یجوری که انگار خواب میبینه از جایی پرت شده خیلی بد و ترسناک کلا من دیگه خواب ندارم 6 ماهه نخوابیدم
واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))