2777
2789
عنوان

خواهر شوهر😊😊

588 بازدید | 68 پست

این خواهر شوهر من بهم بارها ثابت شده که جنسس شیشه خرده داره.... منم بی زبون و ساکت و اروم....

من برا دخترم اسم انتخاب کردم و گفته بودم این اسم و دوست دارم حالا این همش یه اسمی که خودش دوست داره صدا میکنه و میگه این اسم قشنگ تره...

حالا دهن مادر شوهرمم انداخته که اسمی که خواهرشوهرم میگه قشنگ تره و صدا میکنن...

دلیل اش هم چون من به سلیقه خودم اسم رو دخترم گذاشتم و گفتم قشنگه اینجوری میکنن....

به نظرتون این بار چی بگم در جوابشون که مودبانه باشه ؟

بگو اسمشو من انتخاب کردم و در شناسنامه اش اسمی که من انتخاب کردم خواهد بود . شیکترین اسمه برای بچم .

شماها این اسمارو برای نوه هاتون نگه دارید 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بچه به دنیا اومده، بگید من زاییدم و اسم انتخاب کردم. تو هم هر وقت بچه دنیا آوردی هر اسمی خواستی بزار. اگه بچه دنیا نیومده که اصلا اشتباه کردین اسم انتخابیتونو بهشون گفتین. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

خواهرشوهر من خیلی بدتر از این حرفاست خیلی دوس دارم تاپیک بزنم بگم چیکارا میکنه ولی میترسم شناسایی بشم😔

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.

بگو دوست ندارم بچه چند اسم باشه وگیج میشه ی اسم خوبه وقتی صداش میکنم بشناسه اسمشو پس لطفا اسم خودشو صدا کنید

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 

وا چه رویی دارن دیگه اسم بچه تو رو هم دارن عوض میکنن ، بگو من و پدرش این اسم رو انتخاب کردیم به نظرمون احترام بزار انشاالله موقع خودت اسمی که دوست داری رو بچه ات بزار ، بعدا بگو من فکر میکردم خانوم تر از این حرف ها باشی ، ولی با رفتارت مجبورم کردی مسایلی که هرکسی دیگه میدونه رو به زبان بیارم .

ابتدا شوهر خود را با ناز و عشوه و ننه من غريبم بازى در خانه كاملا پخته و مخش را شستشو ميدهيد

سپس در جواب اين رفتار خواهر شوهر فضولتان كاملا رك و جدى ميگيد كه هركى بايد براى بچه خودش اسم انتخاب كنه.اسم دختر منم فلانِ.اگه دوست نداريد اسمش و صدا كنيد پس بهتره ما ديگه مزاحم نشيم و همو نبينيم.چون اينجورى بچه از الان سردر گم  ميشه