2777
2789
عنوان

مشکل خواهرم🥺😔

258 بازدید | 24 پست

شمابودی چیکارمیکردی؟

خواهرم ۷ساله ازدواج کرده ...برادرشوهرش ۲۵سالشه الان۴ساله باالجیمینا زندگی میکنه تهران بااینکه خواهراشم اونجان خونشون...خونه باباشینا شهرستانه.خیلی مشکل انداخته توزندگی خواهرم.شوهرخواهرمم میگه فقط داداشم....بیچاره ابجیم نمیتونه توخونش بدون روسری باشه.ب شوهرشم ک میگه خسته شدم ی ماه قهرمیکنه ک داداشمه بایدبیاداینجا...ی روز آبجیم کفری شده بود بهش گفته بود نیااینجا خسته شدم گفته بود خونه داداشمه تو برو بیرون ....ماخونه خواهرم بودیم چندروز باکمال پرویی میومدخونه ابجیم نمیگف خانوادش اومدن این دوروزو برم خونه خواهرام...ابجیم اگ قهر کنه شوهرش انقد اشغاله عین خیالش نیست طلاقم بگیره.ابجیم دوس نداره جداشه ی دختر۶ساله داره....واقعا درمونش چیه چیکاربایدکرد ابجیم داره میسوزه از دست این برادرشوهر پروش 

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

مشکل اصلی شوهر ایشونه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه پرو

اصن روايت داريم : هركس پست ناجور بگُذارد قطع دسترسي ميشود! دَهنِــتو ببنـد اصن شايد خودت بَـدي! اصن شايد باهات لَجَن! دَهنِـتو ببنـد اصن شايـد ني ني يارا بدن! اصن شايد مُشكل از تو نيس !دَهنِـتو ببنـددير اومدي زودم قطع ميكني؟!دير اومدي زودم قطع ميشي؟! خُــب بِ دَرَك ! فقـط دَهنِتـو ببنـد! :| .
زن بگیرن براش چه معنی داره   ، خاهرت میتونه شکایت کنه

اخه اگ میتونس زن بگیره خونه مردم پلاس نبود میرفت سرکار میخوره میخوابه فقط دخترمردمم بدبخت میکنه

فقط خدا باید نجاتش بده  چرا زن نمیگیره ایکبیری  اونجا کار میکنه تشریفش

ن بابا فقط میخوره میخوابه خودش زنه کثافتکار

خدا بهش صبر بده چقد سخته پدرشوهر ومادرشوهرش باید یه کم عقل داشته باشن 

بابا بهش میگن بیا خراب مونده خودمون نمیره دوس داره بخوره بخوابه خونه ابجیم

ن نمیره

ببخشید ها اما عجب د ی و س ی 

پدرت خیلی محترمانه بدور از دعوا با دامادتون یا پدرش صحبت کنه بگه اصلا اینجوری صحیح نیست دخترم معذبه بلاخره زن وشوهرن شاید بخوابن با لباس راحتی تو خونه بگردن

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز