2777
2789
عزیزم من کارشناس ارشد روانشناسی بالینی ام.  مشکل شما افسردگی هست و فقط و فقط زیر نطر روانپزشک ...

یه چیزی بگم بخندی خودم کارشناسی روانشناسی دارم😑😑 ولی خودم عاجزم

تنهام ولی از بچگیم حوصله جمع رو نداشتم خسته میشم تو جمع های شلوغ و عصبی واینکه نمیتونم حرف بزنم همش ...

بایه مشاور صحبت کنین مقداری علایم افسردگی داری اونا تکنیک میگن اروم میکنن اگه هزینه برات مهمه خانه بهداشت یا سازمان بهزیستی رایگان مشاوره دارند 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

داره عوارضش خودکشیه

ن نداره اصلا اول تحقیق کنید بعد بگید نه تو اینترنتا برید پیش دکتر بپرسید آنوقت بهتون میگن 

اونا قرص میدن طرف آروم شه از فکر خودکشی بیاد بیرون شما میگی عوارض خودکشیه🤐🤐🤐🤐🙄😑

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
ن نداره اصلا اول تحقیق کنید بعد بگید نه تو اینترنتا برید پیش دکتر بپرسید آنوقت بهتون میگن  اون ...

عزیزم فکر کن شما تحقیق نکرده صحبت میکنین

من خودم مصرف کردم و درسته برای اروم شدنه ولی عوارض خودکشی داره و منم قشنگ بهش رسیده بودم

سرچ هم کنین هست

ن نداره اصلا اول تحقیق کنید بعد بگید نه تو اینترنتا برید پیش دکتر بپرسید آنوقت بهتون میگن  اون ...

مراحل داره

اول ارومت میکنه بعد تیک عصبی یا تشنج 

بعد هم فکر خودکشی

البته اوایلش اینجوریه تا تاثیر بذاره

عزیزم فکر کن شما تحقیق نکرده صحبت میکنین من خودم مصرف کردم و درسته برای اروم شدنه ولی عوارض خودکشی ...

منم بخاطر یه مشکلی یه مدت قرص اعصاب و افسردگی مصرف میکردم تحقیق هم زیاد کردم از دکتر هم پرسیدم 

و عوارض خودکشی نداشت 

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
مراحل داره اول ارومت میکنه بعد تیک عصبی یا تشنج  بعد هم فکر خودکشی البته اوایلش اینجوریه تا ...

آها اینجوری شاید من یک ماه بیشتر استفاده نکردم 

چون معده درد شدید میگرفتم دکتر گفت بخاطر اعصابته

معدت عصبی شده و قرص بهم داد تا یک ماه 

ولی عوارض خودکشی هم نگفت 

ولی شاید در طولانی مدت باشه نمیدونم والا🥴