2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر برات قرص اعصاب مینویسه همش درست میشه 

نه دیگه به خود کشی فکر میکنی خیلی آروم میشی دلت نمیخواد همش دعوا کنی و... یه مدتم بیشتر نیست 

هر کی هم بهت گفت نخور و بده و.... الکی میگه 

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
ففط روانپزشک میتونه کمکت کنه دارو ضد افسردگی مصرف میکنی که اینجوری میشی؟

اصلا ربطی به دارو ضد افسردگی نداره🤐🤐🤐

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
نه هیچ دارویی

عزیزم من کارشناس ارشد روانشناسی بالینی ام. 

مشکل شما افسردگی هست و فقط و فقط زیر نطر روانپزشک و با دارو حل میشود. 

حتما در اسرع وقت ب روانپزشک مراجعه کنید. 

سلام اتفاقی تفتاده که این شکلی شدین ؟

تنهام ولی از بچگیم حوصله جمع رو نداشتم خسته میشم تو جمع های شلوغ و عصبی واینکه نمیتونم حرف بزنم همش با شوهرم دعوا میکنم اونم داد میزنه منم فقط اشک میریزم بعدم قهرم همش یا خوابم قبلا حدودا چندسال پیش دارو مصرف میکردم ب خاطر شوک عصبی که تو شهربازی بهم دست داد ترسیدم و بعدش تو شکمم تیک عصبی گرفتم ولی خوب شدم ولی دارو میخوردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز