2777
2789

چیشده

خواهش میکنم هرکس رو دیدید بهش روحیه بدید،بگید اوضاع درست میشه،خاطره بامزه بگید به هم،باهم حرف بزنید.به دوستاتون زنگ بزنید بی دلیل بهشون چرت و پرت بگید،به هم کادو بدید،همدیگه رو خوشحال کنید...تا اطلاع ثانوی با کسی بد حرف نزنید،واقعا احتیاج داریم افسرده نباشیم،هممون با هم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم خونوادم بمیرن 😭😭😭😭

من از خدامه خانوادم بمیرن چون با بدبختی ۹ ساله خرجشونو دارم میدم همش هم جنگ اعصاب و بی آبرویی برام درست کردن ۳۵ سالمه مریض و افسرده شدم ... پدر و خواهرم مردن ولی برادرم بیماری روانی داره مادرمم لجباز و احمق  انشالله کرونای انگلیسی ورشون داره من خسته شدم آمین

💞💫🖐
واااااا.چه فکریه میکنه اخه.عمر دست خداست .اینا افکاریه که شیطان تو ذهن میندازه که ادمو غمگین کنه.از ...

تورو خدا نجاتم بده الان دارم اشک میریزم بخدااین فکر ک برا چی ب دنیا اومدم و بمیرم کجا میرم و.....فک کنم دارم دیوانه میشم

این استرس اکثرآدما تویاین ایامِ

یا میتونی باخودت کناربیای 

یا باید بری دکتر پول بدی ده جلسه مشاوره 

که تهشم خودت باید باور کنی سختیهارو 

همه عزیز دارن .خیلیها هم عزیزاشونو ازدست دادن . فقط اینو من بگم دریک جمله

اونم اینه که آیا بااین افکار بودن عزیزانت ابدی میشه؟ یا به تعویق میوفته؟

این استرس اکثرآدما تویاین ایامِ یا میتونی باخودت کناربیای  یا باید بری دکتر پول بدی ده جلسه م ...

مشاوره هم رفام ولی فایده نداره حال روحیم بد داغونه بددد کسی درکم نمیکنه